Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Joma Slam Pro Azul Cian
  • Muñequera Joma Slam Pro Azul Cian

Joma Slam Pro cyaanblauwe polsband

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Padel polsbandjes Joma Slam Pro Cyaan Blauw | Bescherm je ogen tegen hinderlijk zweet met deze korte Joma-polsbandjes, ze bieden een uitstekende absorptie en comfort zodra je ze omdoet

Elektrisch blauwe Joma Slam korte polsbandjes

Maak je padelset compleet met de nieuwe collectie accessoires van het merk Joma 2022, nu verkrijgbaar in onze online winkel. Kies de Slam pro padelpolsbandjes in cyaanblauw, een broodnodige accessoire die helpt om zweet van je voorHead en ogen te houden tijdens wedstrijden.

Naast het voorkomen van zweet, bieden ze ook een goede ondersteuning en elasticiteit waardoor ze makkelijk aan te trekken zijn. Bij de vervaardiging zijn nieuwe materialen gebruikt die helpen bij het transpireren en het absorberen van zweet.

Slam Pro Blue korte polsbandjes, kenmerken

  • De Joma Slam Pro wordt verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Ze zijn klein van formaat.
  • Hoogwaardige stoffen om zweet te absorberen.
  • Behoudt kwaliteit in de tijd.
  • Cyaanblauwe colorway met zwart logodetail.
  • Nieuwe catalogus met accessoires om padel Joma 2022 te spelen.

Voor wie is het? Perfect voor elke speler die zweet van het voorHead wil verwijderen zonder een ongemakkelijke handdoek te gebruiken tijdens games.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn ontworpen in een cyaanblauwe kleur die heel anders is dan wat we gewend zijn te zien met het logodetail in het zwart, een zeer opvallende combinatie.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten