Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Joma Slam Pro Coral
  • Muñequera Joma Slam Pro Coral

Joma Slam Pro Coral-polsband

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Joma Slam Pro Coral padel polsbandje | Kies je favoriete kleur uit een grote verscheidenheid aan Joma-polsbandjes, een broodnodige accessoire voor het spelen van padel op extreem warme dagen

Kort polsbandje Joma Slam Pro Coral

Dit nieuwe seizoen brengt Joma een vrij complete collectie accessoires. Met name polsbandjes en een daarvan is de Joma Slam Pro in koraalkleur, perfect om te vergeten dat je een handdoek moet gebruiken om je zweet te drogen tijdens wedstrijden.

Ze zijn middelgroot, dus ze zullen niet oncomfortabel zijn, en ze zijn zo licht dat je vergeet dat je ze draagt. Bij de fabricage zijn materialen gebruikt die helpen al het zweet te absorberen zonder het op te hopen en het vervelend te maken tijdens het spelen.

Joma Slam Pro Coral polsbandjes, kenmerken

  • De Joma Slam Pro Coral heeft een koraalkleurig design met zwarte details.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Het is vervaardigd met materialen van de beste kwaliteit, zodat het zijn eigenschappen in de loop van de tijd behoudt.
  • Korte en zachte polsbandjes om aan te raken.
  • Groot zweetabsorptievermogen.
  • Catalogus met accessoires voor padel Joma 2022.

Voor wie is het? Aanbevolen voor al die mensen die met grote intensiteit trainen en die het zweet uit hun ogen of handen moeten houden en op zoek zijn naar polsbandjes die goed vasthouden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met materialen van de beste kwaliteit, naast het feit dat het is ontworpen in een koraalkleur met het logodetail in zwart. Je zult de aandacht trekken van wie je ziet!

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten