Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Joma Slam Pro Azul Marino
  • Muñequera Joma Slam Pro Azul Marino

Joma Slam Pro Polsband Marineblauw

PVP: € 7,95
€ 6,95
-13% Joma
Padelpolsband Joma Slam Pro Marineblauw | Veeg het vervelende zweet van je gezicht met de nieuwe Joma padelpolsbandjes, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten
Schrijf een beoordeling

Joma Slam blauwe korte polsbandjes

Wissel je oude polsbandjes in voor nieuwe uit de nieuwe collectie Joma 2022. Geniet van de Slam Pro polsbandjes in marineblauw, perfect om het zweet op je voorHead te drogen en te voorkomen dat het zweet van je armen naar je handen gaat. Ze zijn gemaakt van elastische en hoogwaardige stoffen om te voorkomen dat de padel racket uit onze handen glijdt.

Ze zijn ontworpen in een korte maat en elastisch zodat ze niet hinderlijk zijn tijdens het spelen. Ze absorberen ook al het zweet en verdrijven het dankzij de stoffen die bij de vervaardiging worden gebruikt. De marineblauwe kleur met witte details is gekozen om te combineren met al je padelaccessoires

Joma Slam Pro Polsbandjes Marineblauw, kenmerken

  • De Joma Slam Pro in marineblauw wordt verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Materialen van de beste kwaliteit om gebruik te weerstaan.
  • Korte blauwe polsbandjes.
  • Ze nemen alle vocht en zweet op.
  • Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.
  • Nieuwe Joma 2022 accessoires catalogus.

Voor wie is het? Gericht op alle mensen die het in de zomer erg warm hebben en die tijdens het spelen de hitte van hun voorHead moeten afdrogen zonder een handdoek te hoeven gebruiken en tijd te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Ze bieden niet alleen geweldige ondersteuning, maar zijn ook bestand tegen wassen en gebruik. Ze zijn ontworpen in marineblauw, een basic die overal mee te combineren is.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten