Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Joma Gold Pro II Negro Turquesa
  • Joma Gold Pro II Negro Turquesa

Joma Gold Pro II

PVP: € 168,00
€ 167,95
-1% Joma
padel racket Joma Gold Pro II Turquoise Zwart | Fantastisch Joma controle padel racket, een 100% carbon model om de bal te positioneren en te genieten van de beste sensaties met de eva pro rubberen kern
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Joma Gold Pro II Zwart Turquoise

Vind je beste bondgenoot op het veld met de nieuwe padel racketcollectie Joma 2021. Koop het Gold Pro II Turquoise Black padel racket, een geavanceerd model dat opvalt door zijn controle omdat het een rond formaat en een lage balans heeft om maximale precisie te bereiken.

Wat de constructie betreft, heeft het merk koolstof in de buis gebruikt, evenals 18k-stof op het oppervlak om de weerstand te vergroten. De kern is gemaakt van eva pro rubber waardoor je geen kracht verliest, zodat je met krachtige slagen in de aanval kunt gaan. Bovendien genereert het nauwelijks trillingen.

Joma Gold Pro II zwart en turkoois, kenmerken

  • Brede sweet spot van de Joma Gold Pro II Black Turquoise.
  • Grote beheersbaarheid dankzij het ronde formaat en de ingeperkte balans.
  • Goede stoot nabij het net dankzij de EVA pro core.
  • Constructie met carbon en 18k stof op het oppervlak.
  • Minimaliseert trillingen voor een comfortabeler spel.
  • Controleblad dat je zal helpen met ballen die niet in het midden zijn.
  • Nieuwe collectie Joma 2021 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor professionele of gevorderde spelers die graag het punt van achteren voorbereiden en een controlepadel racket nodig hebben met een brede sweet spot waarmee ze de wedstrijdtijden kunnen bijhouden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het voor u niet moeilijk zal zijn om eraan te wennen, omdat het door zijn formaat en balans zeer beheersbaar is. Het heeft ook een cool ontwerp in zwart, turquoise details en een spectaculair gouden logo!

Kom meer te weten over het merk JOMA SPORT

Alle atleten kennen het merk Joma Sport, aangezien het al vele jaren actief is in de sportsector. Pas een paar jaar geleden begon hij zijn carrière in padel, eerst met een complete collectie schoenen en accessoires om deze uit te breiden met een brede catalogus van padelpadel rackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien er veel energie wordt gestoken in het onderzoeken en aanpassen van nieuwe technologieën in de industrie. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, wij garanderen de beste prestaties en design op de baan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten