Joma Gold Pro groen geel 2024
  • Joma Gold Pro groen geel 2024

Joma Gold Pro groen geel 2024

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Joma
Joma Gold Pro 401376.409 | Ontdek de Joma Gold Pro groen geel 2024, je bondgenoot op de baan voor uitzonderlijke kracht en controle. Maximale duurzaamheid en innovatief ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Gold Pro groen geel Padelracket

Ontdek de nieuwe padel racket Joma Gold Pro groen geel 2024, de laatste innovatie voor liefhebbers van deze sport, met een revolutionair ontwerp en prestaties die het verschil maken op de baan. Dit model, opvallend door zijn diamantvorm en zijn kern van Flexo Black Eva met hoge dichtheid, belooft een ongeëvenaarde spelervaring, waarbij de kracht gemaximaliseerd wordt zonder controle te verliezen.

Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, zoals Flexshield 3k koolstofvezel en reliëf Rotation vlakken, is dit racket ontworpen voor spelers die het spel willen bepalen met elke slag. De integratie van het Exo Counter frame en de Vibra-Out brug garandeert maximale duurzaamheid en aanzienlijke vermindering van trillingen, waardoor het comfort tijdens het spel wordt verbeterd.

Kenmerken Joma Gold Pro groen geel 2024

  • Diamantvorm met een kern van FLEXO Black EVA met hoge dichtheid voor krachtig spel.
  • Vlakken van Flexshield 3k koolstofvezel voor meer stijfheid en prestaties.
  • Exo Counter frame van koolstofvezel en Fiber Glass voor duurzaamheid en stabiliteit.
  • Vibra-Out brug die de trillingen met 40% vermindert.
  • Ruw oppervlak om het effect van de slagen te verbeteren en een extra lange achthoekige handgreep voor meer traagheid.
  • Behoort tot de gevorderde niveau collectie Joma 2024 padel rackets.

Voor wie is het?

Ontwikkeld voor professionele en high-performance spelers, is de Joma Gold Pro de perfecte keuze voor degenen die hun techniek willen perfectioneren en het meeste uit elk punt willen halen, dankzij de combinatie van een diamantvormig ontwerp met balans aan de bovenkant die de kracht verbetert.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast zijn superieure prestaties, zal het unieke ontwerp in groen en geel je laten opvallen op de baan. De geavanceerde technologie die is toegepast in de constructie biedt een verbeterde spelervaring, waardoor het een onmisbaar instrument wordt om het spel te domineren.

Ontdek meer over het merk Joma

Joma, een erkend leider in de sportwereld, gaat door met zijn traditie van innovatie met de Gold Pro groen geel 2024. Met decennia lange toewijding aan de verbetering van sportuitrusting, staat Joma bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en uitzonderlijk ontwerp, waardoor aan de eisen van de meest veeleisende spelers wordt voldaan.

De toewijding van Joma aan innovatie en excellentie heeft zijn positie als een vertrouwd merk onder professionals versterkt, met producten die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen overtreffen op het gebied van prestaties en stijl.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Ruwheid 3d
Onze beste producten