Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
JHayber Dominator 12K 2022
  • JHayber Dominator 12K 2022
  • JHayber Dominator 12K 2022

JHayber Dominator 12K 2022

PVP: € 249,95
€ 189,95
-25% Jhayber
padel racket JHayber Dominator 12K 2022 | Koop het nieuwe Agustín Silingo-racket, een zeer krachtig model voor gevorderde spelers die de bal graag hard slaan en er 3 x uithalen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket JHayber Dominator 12K Zilver

We presenteren alle nieuwigheden van de sector, zodat u uw favoriete bondgenoot kunt kiezen. Koop het Dominator 12k zilveren padel racket, een model uit de meest geavanceerde serie van J'Hayber 2022. Het is een diamanten racket met medium - hoge balans, waardoor het opvalt door zijn power.

Voor de constructie is 100% koolstof gebruikt, waardoor het oppervlak is versterkt met 12K Carbon High Tech-stof die het meer weerstand geeft. De kern is gemaakt van Multiple Density Eva-rubber, wat zorgt voor een meer uniforme balslag en ook voor ruwheid in de vlakken.

Jhayber Dominator 12k rood en zilver, kenmerken

  • De JHayber Dominator 12K 2022 is het nieuwe padel racket van Agustín Silingo.
  • Powerracket vanwege het diamantformaat en de enigszins hoge balans.
  • Het bevat een EVA-rubberen kern in verschillende dichtheden voor onverslaanbare sensaties.
  • 3D Rugged Technology die de effecten aanzienlijk verbetert.
  • 100% carbon structuur en 12K Carbon High Tech versterkingen.
  • Reset Point-systeem dat de prestaties bij elke actie verbetert.
  • Nieuwe collectie geavanceerde rackets J'hayber Padel 2022.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor aanvallende spelers, degenen die de bal op elk moment van het veld willen krijgen, omdat het een diamantformaat en een hoge balans heeft die de slagkracht aanzienlijk vergroten.

Waarom zal je het leuk vinden? Want op esthetisch vlak zul je er dol op zijn. Het nieuwe racket van Agustín Silingo keert terug met een zorgvuldig carbonontwerp met een centraal zilveren logo en details in het hart in rood, spectaculair!

Lees meer over het merk J'HAYBER

J'Hayber, een Spaans merk, laat elk seizoen zien dat het geeft om de behoeften van elke atleet en biedt padel rackets van hoge kwaliteit voor alle doelgroepen. Voor dit jaar heeft J'Hayber zijn collectie mesjes uitgebreid en heeft hij de vertegenwoordiging van Agustín Silingo.

Het merk heeft een aantal van zijn eerdere lijnen voortgezet en ze behouden padel rackets die al heel goed werken. Wacht niet langer en probeer een van zijn modellen, we verzekeren u dat u niet teleurgesteld zult zijn en dat u zult genieten van de beste prestaties en het beste ontwerp op de baan.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten