Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Head Pro X wit
  • Rugzak Head Pro X wit
  • Rugzak Head Pro X wit

Rugzak Head Pro X wit

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Head Padel
Head Pro X Backpack witte padelrugzak | Als jij een van degenen bent die dingen meeneemt naar games, hebben we al de nieuwe Head Pro X-rugzak beschikbaar, die is ontworpen met een compartiment voor de padel racket

Head Pro X Rugzak tas wit

Maak je klaar om al je materialen comfortabel te vervoeren met de nieuwe collectie rugzakken van het merk Head 2023 die je nu kunt vinden in onze online padelwinkel. Daarin vind je de perfecte Pro X-rugzak voor die mensen die alleen de juiste hoeveelheid dragen.

In het ontwerp vinden we twee compartimenten, de eerste heeft de exacte maat voor een padel racket zodat je hem veilig kunt vervoeren. Daarnaast heeft het ook een grote maat zodat je alles kunt dragen, van schoenen, kleding of padelaccessoires.

Functies van de Black and White Pro X-rugzak

  • De Pro X-rugzak is ontworpen in zwart en wit.
  • Het heeft een apart vak om je padelracket in op te bergen.
  • Inhoud voor 28 liter zodat je niets thuis hoeft te laten.
  • Gevoerde handvatten zodat je niets thuis hoeft te laten.
  • Zeer resistent om schade door gebruik te voorkomen.
  • Volledig wit design met zwarte details.
  • Nieuwe collectie Head 2023 padelrugzakken

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die met de motor of fiets reizen en daarom een tas moeten dragen die comfortabel te vervoeren is. We raden het ook aan aan die spelers die alleen de juiste hoeveelheid naar de wedstrijden vervoeren, zodat ze geen al te grote tas nodig hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij zeer comfortabel te vervoeren is dankzij de gewatteerde handvatten, is hij ook in het wit ontworpen met details zoals het logo in het zwart, hij zal ongetwijfeld een nietje in je garderobe worden.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten