Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Head Pro X Court Bag wit
  • Padeltas Head Pro X Court Bag wit

Padeltas Head Pro X Court Bag wit

PVP: € 85,00
€ 79,95
-6% Head Padel
Padeltas Head Pro X Court Bag wit | Bewaar al je materialen op een georganiseerde manier met de nieuwe Pro X Court Bag van het merk Head, ontworpen met een zeer ruim Headvak

padeltas Pro X Court Bag wit

De nieuwe collectie padel racketassen van het merk Head 2023 die je kunt vinden in onze online padel tennis winkel is nu verkrijgbaar. Koop de nieuwe Pro X Court Bag die is ontworpen met twee handvatten, zodat je hem in de hand of als schoudertas over de schouder kunt dragen.

In het ontwerp benadrukken we het grote Headvak waarin je alles kunt opbergen, van het racket tot kleding of al die padelaccessoires die je meeneemt naar wedstrijden. Hij is ook uitgevoerd in het wit met bijpassende details in het zwart, een combinatie die je bij al je kleding kunt dragen.

Pro X Court Bag Zwart-wit Functies

  • Met de Head Pro X Court Bag kun je dragen
  • Grote inhoud, ongeveer 52 liter.
  • Het heeft een handgreep om hem met de hand te dragen en een andere om hem als schoudertas te dragen.
  • Centrale zak van de breedste om alles geordend op te bergen.
  • Hoogwaardige materialen om schade door gebruik te voorkomen.
  • Wit design met zwarte details.
  • Nieuwe collectie Padeltass en rugzakken van Head 2022.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die op zoek zijn naar een rugzak die een grote capaciteit heeft om al het padel- of racketmateriaal in op te bergen en niets thuis hoeft te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het unieke ontwerp in wit met zwarte details, een eenvoudige combinatie die je met een groot aantal kledingstukken kunt dragen om goed gekleed te zijn voor alle wedstrijden.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten