Rugzak Head Pro X zwarte 2023
  • Rugzak Head Pro X zwarte 2023

Rugzak Head Pro X zwarte 2023

PVP: € 120,00
€ 99,95
-17% Head Padel
Rugzak Head Pro X zwarte | Neem alleen mee wat nodig is met de nieuwe Pro X-rugzak van het merk Head, die is ontworpen met een zak om het racket in op te bergen en veilig te dragen

Rugzak Head Pro X zwarte 2023

Kies uit een grote verscheidenheid aan rugzakken en padel racketassen met de nieuwe collecties die we naar onze online padelwinkel brengen. Een daarvan is het merk Head dat zijn collectie voor 2023 brengt, waar je de Pro X-rugzak kunt vinden die in het zwart is ontworpen, zodat je hem kunt combineren met je kleding.

Aan de andere kant heeft het een speciaal vak om het racket in op te bergen zodat je het op een beschermde en comfortabele manier kunt vervoeren. Het heeft ook een Headvak om al je materialen op een geordende manier in op te bergen, zodat je al je spullen kunt vervoeren.

 Rugzak Pro X in zwart, kenmerken

  • De Head Pro X is ontworpen met gevoerde handgrepen voor comfortabel transport.
  • Zak in het centrale gedeelte om al uw materialen comfortabel op te bergen.
  • Speciaal vak om het racket beschermd te vervoeren.
  • 30L capaciteit om al uw materialen te vervoeren.
  • Volledig zwart design om bij je kleding te kunnen dragen.
  • Nieuwe collectie Head 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die met de motor of fiets reizen wanneer het tijd is om naar de spelen te gaan, dus ze moeten al hun materialen comfortabel kunnen vervoeren, maar zonder ruimte te verliezen om niets thuis te laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit, maar ook vanwege het meest elegante zwarte ontwerp, perfect om te combineren met al je sportkleding en goed te kleden, het zal een van je favorieten worden.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten