Padeltas Head Pro X zwart 2023
  • Padeltas Head Pro X zwart 2023
  • Padeltas Head Pro X zwart 2023

Padeltas Head Pro X zwart 2023

PVP: € 120,00
€ 108,95
-10% Head Padel
Head Pro X zwarte padel Bag | Laat niets thuis met de Pro X padel racketas van Head die is ontworpen in het zwart, een perfecte tas om al je materialen comfortabel in op te bergen

Padeltas Head Pro X Padel Bag zwart

Maak van de gelegenheid gebruik om je padel-tas te vernieuwen met de nieuwe 2023-collectie Head-rugzakken die je nu kunt kopen in onze online padelwinkel. Ontdek de Pro X-tas, een Padeltas waarin je al je materialen georganiseerd kunt vervoeren zonder dat je iets thuis hoeft te laten.

Het is ook zeer comfortabel om te vervoeren, omdat het is ontworpen met twee handgrepen aan de bovenkant, zodat u het comfortabel als tas kunt vervoeren. Het heeft ook een groot aantal vakken van verschillende afmetingen om alles in op te bergen, van je racket tot persoonlijke spullen.

Pro x tas in zwart, kenmerken

  • De Head Pro x is groot van formaat met afmetingen van 60 x 29 x 41,5.
  • Verstelbare handvatten aan de bovenzijde om hem als tas te kunnen vervoeren.
  • Headvak van het breedste om al uw materialen in op te bergen.
  • Vak om het racket op te bergen en comfortabel te vervoeren.
  • Geventileerde zak voor schoenen.
  • Head 2023 padel racketas catalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die zich na de wedstrijd omkleden en rugzakken willen dragen waarin ze al hun producten voor persoonlijke hygiëne kunnen opbergen en het racket kunnen beschermen terwijl ze het van de ene plaats naar de andere brengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege alle ruimte die het heeft, maar ook vanwege het volledig zwarte ontwerp, zeer elegant om te kunnen combineren met al je kleding en goed uitgerust voor alle wedstrijden.

Lees meer over het merk HEAD

Voel je een ster met Head Padel, een gerenommeerd bedrijf in de sector dat terugkeert met een nieuwe collectie padelrackets, schoenen, textiel voor heren en dames, evenals accessoires die zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle doelgroepen en speelstijlen.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het sportmerk op alle WPT-tracks, een duidelijk bewijs van de kwaliteit van al zijn producten.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten