Head Flash coral 2023
  • Head Flash coral 2023

Head Flash coral 2023

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Head Padel
padel racket Head Flash koraal 2023 | Uitstekende prestaties op de baan met deze Head-schep voor initiatie, een gecompenseerd model van hoge kwaliteit dat u kunt krijgen voor een onverslaanbare prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Flash koraal

We analyseren een van de modellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding die beschikbaar is binnen de productcollectie van Head Padel 2023. Koop het Flash Coral padel racket, een vrij licht multifunctioneel racket waarmee je elk deel van het veld kunt domineren vanwege zijn overmaat formaat en gemiddeld saldo.

Hij heeft zwarte techniek en powerframe in het frame, dus zeer degelijk en bestand tegen eventuele schokken. Aan de andere kant zorgt het gebruikte powerfoamrubber voor extra power maar zonder aan comfort in te boeten en dankzij het glasvezel op de oppervlakken geniet je van een geweldige bespeelbaarheid.

Headflitser in koraalkleur, kenmerken:

  • Gelijke controle en kracht van de Head Flash Coral 2023 met zijn extra grote vorm en gefocuste balans.
  • Onverslaanbare slagsensaties met de kern van powerfoam.
  • Krachtige framebeschermer om stoten en schokken te weerstaan.
  • Uitstekende sterkte van de structuur met de inblack-technologie.
  • Vliegtuigen van glasvezel om de speelbaarheid te verbeteren.
  • Initiatiepadel racket die een snelle vooruitgang van de atleet mogelijk maakt.
  • Basisserie Head Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? De perfecte bondgenoot voor alle jongens of meisjes die nog maar kort padel spelen en een uitgebalanceerd, comfortabel en hanteerbaar racket willen tegen de beste prijs om verder te komen in hun spel en om een hoger niveau te bereiken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij door zijn design in grijs- en koraaltinten geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Profiteer van onze kortingen op padelrackets om de nieuwe Head Flash voor de beste prijs te krijgen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour door toedoen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten