Head Zephyr Pro 2023
  • Head Zephyr Pro 2023

Head Zephyr Pro 2023

PVP: € 200,00
€ 94,95
-53% Head Padel
Head Zephyr Pro 2023 | Geniet van de beste sensaties op het veld met dit veelzijdige Headracket, een model met grafeen 360+ technologie die het betere prestaties geeft
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Head Zephyr Pro 2023

Ontdek alle details van de nieuwe collectie producten om padel Head 2023 te spelen. We presenteren het nieuwe blauw-zwarte padelracket Zephyr Pro, een zeer goed gecompenseerd model omdat het een rond formaat heeft om de controle niet te verliezen ballen in het midden en een medium balans voor een goede stoot.

Graphene 360+ is gebruikt voor de constructie, een exclusieve technologie die het meer weerstand en stevigheid geeft. Wat betreft de kern, het heeft comfortschuimtechnologie die, in combinatie met het glasvezel op het oppervlak, het een zeer zachte aanraking geeft. Ten slotte bevat het een versteviging in het frame om stoten of schokken tegen te gaan.

Kop Zephyr Pro blauw en zwart, kenmerken:

  • Ronde vorm en gecentreerde balans voor meer veelzijdigheid van de Head Zephyr Pro 2023.
  • Comfortfoam dat trillingen zeer goed absorbeert.
  • Op maat gemaakte buistechnologie die het bovenste deel van het frame versterkt.
  • Constructie met grafeen 360+, wat de prestaties verbetert.
  • Snel aanpassingsracket dankzij de glasvezelvlakken.
  • Zeer goede balopbrengst.
  • Inbegrepen in de intensieve serie Head Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor een speler van hoog of gemiddeld niveau die elk aspect van het spel onder de knie wil krijgen, omdat het de beste balans biedt tussen kracht, controle en comfort om effectief te reageren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen is het een snel aan te passen padel racket waarmee je jouw speelstijl kunt bepalen. Daarnaast keert het dit seizoen terug met een nieuw imago: een combinatie van zwart met een centraal logo en blauwe details.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour door toedoen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid Glad
Onze beste producten