Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Green 2022
  • Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Black Green 2022

PadelTas Head Tour Team Padel Monstercombi Zwart Groen 2022

PVP: € 80,00
€ 49,95
-38% Head Padel
PadelTas Head Tour Team Padel Monstercombi Zwart Groen 2022 | Alles wat je nodig hebt binnen handbereik met deze Head-ijszak voor dames, een van de grootste, mooiste en meest hanteerbare die je dit seizoen kunt vinden

Tas voor chica Head Tour Team Padel Monstercombi Turquoise

Ontdek de nieuwe editie van een van de meest gebruikte padel racketas door spelers, de Tour Team Padel Monstercombi Black Green padeltas, een van de nieuwe Head Padel 2022-tassen . Het is een grote padel racketas, met verschillende handvatten voor een comfortabelere bediening .

Qua ruimte passen er meerdere rackets in de zijvakken. Bovendien is een van hen bekleed met thermisch materiaal, zodat het je padelrackets in goede staat houdt, ondanks de kou of hitte. Het heeft ook een grote centrale ruimte, een compartiment voor schoenen en andere kleinere voor accessoires.

Turquoise en zwarte Monstercombi padeltas, kenmerken

  • De Head Tour Team Padel Monstercombi Zwart Groen 2022 heeft een zijkant met thermofunctie.
  • Het wordt een rugzak dankzij de verstelbare banden.
  • Gewatteerd lendengebied voor meer comfort.
  • Grote afmetingen om een grote meisjestas te zijn.
  • Kleine vakken aan de binnen- en buitenkant voor uw persoonlijke bezittingen.
  • Groot Headvak en een apart voor schoenen.
  • Catalogus van padel rackets voor dames Head Padel 2022.

Voor wie is het? Naar onze mening is de monstercombi voor dames perfect voor elke speler die goed voorbereid wil zijn op haar sportevenementen, omdat je dankzij de afmetingen alles kunt dragen wat je nodig hebt om de wedstrijd te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je je mooie tas kunt laten zien aan al je metgezellen, omdat het zwart, turkoois en wit combineert voor de logo's. Bovendien is de structuur sterk, zodat u zult genieten van een grote duurzaamheid.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten