Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022
  • Paletero Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022

Padeltas Head Tour Team Padel Monstercombi Blauw Navy 2022

PVP: € 80,00
€ 63,95
-21% Head Padel
Padeltas Head Tour Team Padel Monstercombi Blauw Navy 2022 | Praktische tas voor padelkop die onze ruimteproblemen oplost, omdat hij voldoende afmetingen, thermofunctie en verstelbare handgrepen heeft

Head Tour Team Padel Monstercombi blauwe tas

Houd al je sportuitrusting in goede staat met de Tour Team Monstercombi Blue Navy padel racketas, een tas uit de nieuwe 2022 padelbag -collectie die geschikt is voor zowel jongens als meisjes dankzij het elegante ontwerp in de kleuren blauw en wit logo.

Het onderscheidt zich door zijn capaciteit en comfort omdat het gewatteerde beschermingen en verstelbare handgrepen bevat voor meer comfort. Hiermee kunt u meerdere rackets aan de zijkanten opbergen, waarvan één bekleed is met thermisch materiaal. Het heeft ook een grote centrale zak en een andere onafhankelijke voor schoenen.

Blauwe en zwarte padeltas Monstercombi, kenmerken

  • De Head Tour Team Padel Monstercombi Blue Navy 2022 is gemaakt van hoogwaardige materialen voor meer weerstand.
  • Het is gevestigd als een van de grootste tassen van Head.
  • Draag hem comfortabel als een rugzak die op je rug hangt.
  • Bewaar meerdere padelrackets aan de zijkanten, waarvan één met thermische beveiliging.
  • Kleine vakken ontworpen voor sleutels, portemonnee of mobiel.
  • Kleine binnen- en buitenvakken om onze persoonlijke bezittingen niet te verliezen.
  • Inbegrepen in de head 2022 padel racketcatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een Headtas die geschikt is voor zowel jongens als meisjes vanwege het ontwerp, waardoor we al onze apparatuur goed georganiseerd en beschermd tegen schokken en temperaturen kunnen dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je dankzij de donkerblauwe combinatie, lichtere blauwe ritsen en witte logo's een van de coolste Head padeltassen op de markt zult dragen, krijg je hem voor de beste prijs voordat hij op is!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten