Head Evo Delta 2022
 • Head Evo Delta 2022
 • Head Evo Delta 2022

Head Evo Delta 2022

PVP: € 66,12
€ 33,03
-51% Head Padel
Head Evo Delta 2022 padel racket | Neem je eerste hits met dit Head padel racket, een basismodel dat ons zal helpen verbeteren en waarmee we kracht, controle en comfort zullen hebben
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het donderdag, 14 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Evo Delta Black initiatie schep

Vind je beste bondgenoot om in padel te beginnen met het nieuws dat we in Head Padel 2022-rackets brengen. Koop de nieuwste editie van het Evo Delta zwart-oranje padel racket, een zeer handzaam model dat meer controle over de bal biedt dankzij de oversized ronde mal en lagere balans.

Hoewel het een initiatie padel racket is, zijn er voor de constructie hoogwaardige materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld de nieuwste generatie glasvezel naast de krachtframeversterking die de weerstand verbetert. Daarnaast is de kern gemaakt van zacht schuimrubber zodat je geen sensaties verliest en het comfort verbetert.

Head Evo Delta zwart en oranje, kenmerken:

 • De Head Evo Delta 2022 heeft een oversized ronde mal met balans dicht bij de hand.
 • Brede sweetspot om de bal te controleren en te sturen.
 • Vermindert trillingen tot een minimum dankzij de zachte schuimkern.
 • Replica op design- en kleurniveau van de nieuwe Head Delta Pro.
 • Glasvezelconstructie, een zeer elastisch materiaal.
 • Ppower Frame-technologie in de buis voor meer weerstand.
 • Head 2022 nieuwste collectie rackets voor beginners.

Voor wie is het? Gericht op atleten die 1 of 2 keer per week spelen of dat willen gaan doen, want het is een controle padel racket met veel zoetheid in de aanslag dat ons zal helpen de bal gemakkelijk terug te brengen naar het veld van onze tegenstanders.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het Head's goedkoopste padel racket is, kun je genieten van alle kwaliteit van het merk zonder je budget te overschrijden. Het heeft ook een ontwerp in zwart, meisjes en een oranje logo met een glanzende afwerking waardoor je in het middelpunt van de belangstelling staat.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten