Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360 Zephyr 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr 2022
  • Head Graphene 360 Zephyr 2022

Head Graphene 360 Zephyr 2022

PVP: € 180,00
€ 162,00
-11% Head Padel
padel racket de Pádel Head Graphene 360 Zephyr 2022 | Een van de meest gecompenseerde rackets voor vrouwen, ideaal om je beste spel te spelen en te genieten van veel comfort bij het slaan en Head Padel-ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Graphene 360 Zephyr Paars Damespadel racket

Kies uit een breed scala aan modellen met de nieuwe collectie Head Padel 2022 padel rackets . Daar vind je het nieuwe paarse Graphene Zephyr padel racket, een van de favorieten van spelers, niet alleen vanwege zijn prestaties, maar ook vanwege zijn spectaculaire ontwerp.

Het behoudt het ronde formaat en de gemiddelde balans van zijn voorganger. Daarnaast zijn er flexibele materialen zoals glasvezel en comfortschuimrubber gebruikt om te genieten van een uniek tintje en een spel zonder blessures. Om de structuur af te werken, is deze versterkt met grafeen, wat de duurzaamheid verhoogt.

Kop Zephyr zwart en paars, kenmerken:

  • De Head Graphene Zephyr 2022 is erg licht aangezien het ongeveer 345 gram weegt.
  • Veelzijdig damesracket dankzij de ronde vorm en medium balans.
  • Het bevat comfortschuimrubber om de slagsensaties te verbeteren.
  • Buisvormig grafeen, dat de weerstand tegen slagen of schokken verhoogt.
  • Glasvezel oppervlak waardoor het een meer elastische touch krijgt.
  • Brede sweetspot om excentrische ballen te corrigeren.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, dus het is ideaal om elleboogklachten te voorkomen.
  • Headracket catalogus voor dames 2022.

Voor wie is het? Onmisbaar voor mid-level vrouwen die op zoek zijn naar een licht en uitgebalanceerd padel racket om ze te helpen verbeteren op het veld, want met de Zephyr heb je de beste prestaties, zowel in aanval als verdediging.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van flexibele materialen in de constructie is het heel gemakkelijk om ermee te spelen. Het komt ook terug met een nieuw zwart ontwerp, paarse details en logo op de witte gezichten, prachtig!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten