Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Funda Head Thermo
  • Funda Head Thermo

Funda Head Thermo

PVP: € 15,00
€ 11,95
-21% Head Padel
Head padelblad hoes | Koop deze Headcover met thermofunctie om je padel racket te beschermen, ontworpen met resistente materialen, verstelbare handgreep en extra zak

Head Thermo Cover voor padelpadel

Maak het jezelf niet ingewikkeld en vervoer je padel racket gemakkelijk met deze Headcover met thermosysteem. Het heeft een verstelbare riem om het op de rug te hangen en heeft thermotechnologie om te voorkomen dat temperaturen de staat van je padel racket beïnvloeden.

Aan de andere kant is het gemaakt van resistente en wasbare materialen, dus het is zeer resistent en zal ons helpen ons racket in goede staat te houden. Het is per stuk te koop en heeft een extra vak om onze accessoires in op te bergen.

Head padel racket cover met thermofunctie, features

  • De Head padel racket cover heeft een vak voor persoonlijke spullen.
  • Het is gevoerd met thermisch materiaal.
  • Het heeft een verstelbare handgreep.
  • Capaciteit voor een padel racket.
  • Headlogo in witte en oranje details.
  • Nieuwe padel rackets voor Head Padel 2021-spelers.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die geen beschermhoes voor zijn racket heeft en er een wil hebben met thermotechnologie om zijn racket goed te beschermen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de verstelbare handgreep neem je je racket gemakkelijk mee naar al je wedstrijden. Het zal je racket ook beschermen tegen extreme temperaturen, omdat de binnenkant is bekleed met thermisch materiaal.

Lees meer over het merk HEAD

Maak je klaar voor je wedstrijden met Head Padel en zijn brede assortiment producten voor dit seizoen. Hierin vindt u padelrackets, schoenen, kleding, padel racketassen en andere competitieve accessoires voor de beste prijs.

Professionele spelers zoals Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez zijn enkele van de World Padel Tour-spelers die het merk op alle banen vertegenwoordigen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten