Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022
  • Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022

Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022

PVP: € 220,00
€ 197,95
-11% Head Padel
padel racket de Padel Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022 | Een van Head's meest veelzijdige rackets keert terug, ontworpen in een geometrische vorm en nieuwe materialen en waarmee Arturo Coello zal spelen in de WPT

padel racketkop Gamma Pro van Arturo Coello

We presenteren al het nieuws van Head Padel voor deze 2022. Ontdek de nieuwe editie van het Graphene 360+ Gamma Pro padel racket in groen geel, een model dat opvalt door zijn fantastische balans omdat het zeer goed wordt gecompenseerd in kracht en controle.

Dankzij de geometrische mal biedt het een goede sweet spot en de medium balans zorgt voor meer punch. Graphene 360+ technologie is gebruikt voor de productie, waardoor het meer weerstand heeft. De kern is gemaakt van powerfoam, waardoor de aanraking erg prettig is. Het is tevens de nieuwe padel racket van Arturo Coello.

Head Gamma Pro geel en groen, kenmerken

  • Geometrische mal met gecentreerde balans van de nieuwe Head Graphene 360+ Gamma Pro 2022.
  • Versterking in het hartgebied die zorgt voor meer stabiliteit bij het slaan.
  • Je verliest geen gevoel bij het slaan met het schuimrubber erin.
  • Grotere baloutput en goede slag dichtbij het net.
  • Solide en resistente structuur dankzij het gebruik van grafeen.
  • Veelzijdige padel racket waarmee je vanuit elk gebied je beste foto's maakt.
  • Een van de nieuwe Head padel rackets voor heren 2021.

Voor wie is het? Voor spelers met een gevorderd of gemiddeld niveau die regelmatig trainen en op zoek zijn naar een racket dat zich aanpast aan elke speelstijl, aangezien de gamma pro de beste prestaties levert bij elke actie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het nieuwe racket is van arturo Coello, een professionele WPT-speler, bevat het dus de beste technologieën van het merk. Het keert ook terug met een cool ontwerp in groen en geel met een andere afwerking aan elke kant.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met het nieuws van Head Padel, een van de merken waar het publiek de voorkeur aan geeft. Zoals elk seizoen wordt er gewerkt met de beste materialen en de nieuwste technologieën toegepast op padel om tot een spectaculair eindresultaat te komen.

Het bedrijf is een vaste klant op de World Padel Tour dankzij de vertegenwoordiging van spelers van het formaat van Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez, een duidelijk voorbeeld van kwaliteit en dat zijn producten geschikt zijn voor hoge concurrentie.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten