Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Core Padel Combi Black White 2021
  • Paletero Head Core Padel Combi Black White 2021

PadelTas Head Core Padel Combi Zwart Wit 2021

PVP: € 40,00
€ 31,95
-21% Head Padel
PadelTas Head Core Padel Combi Zwart Wit 2021 | Koop de kleinste Head Padel-Padel Tassen voor de beste prijs, hij komt terug met een nieuwe afbeelding, grote compartimenten en verstelbare handgrepen voor meer comfort

Head Core Padel Combi tas Zwart Wit

Vernieuw je oude padelball met enkele van de nieuwigheden die we beschikbaar hebben in padel racketas Head Padel 2021. Koop de kleine Head Core Combi Black White padel racketas, een tas met twee grote compartimenten en een kleiner vak om accessoires achter te laten.

Het is licht en gemakkelijk te vervoeren omdat het verschillende handvatten heeft om het als rugzak op de rug of als handtas te dragen. Het stelt je ook in staat om met al het benodigde materiaal en met veel stijl naar je wedstrijden of trainingen te gaan.

Zwart-witte Core Combi-tas, kenmerken

  • De Head Core Combi Zwart Wit 2021 is de kleinste in de catalogus, 57 x 33 x 28 cm.
  • Dankzij de verstelbare banden draag je hem als rugzak op je rug.
  • Stevige en gemakkelijk te reinigen materialen.
  • 2 gemakkelijk toegankelijke vakken om al je materiaal in op te bergen.
  • Gewatteerde bescherming voor meer comfort.
  • Head 2021 padel racketcatalogus.

Voor wie is het? Voor de speler die gewoonlijk de benodigdheden voor het spel meeneemt naar zijn wedstrijden, dus hij heeft een kleine en functionele tas nodig waar hij het racket, schoenen en wat kleding kan achterlaten.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het terugkeert met een klassiek ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Je zult het op het eerste gezicht leuk vinden met zijn zwarte ontwerp en witte details, zodat je je Head padel racketas kunt laten zien tijdens al je officiële wedstrijden.

Lees meer over het merk HEAD

Voel je een ster met Head Padel, een gerenommeerd bedrijf in de sector dat terugkeert met een nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding voor mannen en vrouwen, evenals accessoires die zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle doelgroepen en speelstijlen.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het sportmerk op alle WPT-circuits, een duidelijk bewijs van de kwaliteit van al haar producten.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten