Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Alpha Junior Sanyo 2021
  • Head Alpha Junior Sanyo 2021

Head Alpha Junior Sanyo 2021

PVP: € 85,00
€ 54,96
-36% Head Padel
padel racket Alpha Sanyo Junior zwart wit | Een van de beste padel rackets voor kinderen op de markt keert terug, de aanpassing die Head heeft ontwikkeld van het Sanyo Gutiérrez-racket voor de kleintjes
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket para niño Head Alpha Sanyo

We analyseren elk detail van de nieuwe Head Padel-padel racketcollectie 2021. Voor de kleintjes hebben we het nieuwe Alpha Junior Sanyo-padel racket 2021. Het is de aanpassing van het Sanyo Gutiérrez-padel racket voor jongere spelers.

Zo is het aangepast aan de behoeften van kinderen met een verminderd gewicht en kleinere afmetingen. Het is ontworpen in een traanvorm en medium balans om een perfecte balans tussen kracht en controle te bereiken. Het is ook vervaardigd met een carbon frame en een kern van schuimrubber voor een zachtere aanraking.

Head Alpha Sanyo voor kinderen, kenmerken:

  • De Head Alpha Junior Sanyo 2021 wordt zeer goed gecompenseerd door zijn traanformaat en medium balans.
  • Gemaakt met flexibele materialen voor snelle aanpassing.
  • Schuimkern voor meer output en trillingsabsorptie.
  • Dezelfde esthetiek als de nieuwe Sanyo Gutiérrez-padel racket.
  • Glasvezel en zwarte vezelconstructie.
  • Brede sweet spot die fouten zal vergeven
  • Nieuwe collectie padel rackets voor kinderen Head Padel 2021.

Voor wie is het? Voor kinderen tussen 7-12 jaar die beginnen met padel of die al een bepaald niveau hebben, want het is een zeer goed uitgebalanceerd padel racket voor kinderen, dat zich aan elke speelstijl aanpast en de beste sensaties op de baan biedt .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een handzaam en snel aanpasbaar junior racket is, kunnen de kleintjes genieten van de beste prestaties op de baan. Ook op esthetisch vlak is hij hetzelfde als de Graphene Alpha Pro 2021, in zwart-wit tinten.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is hij goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers als Sanyo Gutiérrez. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2021 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten