Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360 Alpha Pro 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Pro 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Pro 2021

Head Graphene 360 Alpha Pro

PVP: € 290,00
€ 104,95
-64% Head Padel
Head Graphene 360 Alpha Pro zwart wit padel racket | Een nieuwe editie van een van de beste veelzijdige padel rackets keert terug, een Head-model dat is ontwikkeld voor zijn sterspeler Sanyo Gutiérrez
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Alpha Pro padel racket

We hebben al een van Head's bestverkochte rackets beschikbaar: het padel racket Head Graphene 360 Alpha Pro 2021. Zoals jullie allemaal weten, is het het Sanyo Gutiérrez-racket, een model dat zeer goed wordt gecompenseerd voor zijn traanformaat en medium balans om te domineren elk speelgebied.

Dankzij het gebruik van grafeen heeft het een zeer solide en stabiele structuur. Het bevat ook Smart Bridge-technologie, een nieuw hartontwerp dat de stabiliteit verbetert. Daarnaast is de kern gemaakt van powerfoam waarmee je de beste balans hebt tussen kracht en comfort.

Head Alpha Pro zwart-wit, kenmerken

  • De Head Graphene 360 Alpha Pro 2021 is nog steeds het padel racket van Sanyo Gutiérrez
  • Zeer goed gecompenseerd voor zijn traanformaat en balans in het midden.
  • Krachtige schuimkern om de punch te vergroten, maar zonder baloutput te verliezen.
  • Het helpt je om off-center slagen te corrigeren met het Sweet Pot-systeem dat de sweet spot verbreedt.
  • Grote weerstand en stevigheid van de structuur door het gebruik van grafeen.
  • Stabiel en torsievrij slaan met Smart Bridge-technologie vanuit het hart.
  • Bescherming tegen stoten of krassen met de anti-shock van het frame.
  • Het behoort tot de geavanceerde serie Head Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket om de controle en kracht te hebben die ze nodig hebben bij elke actie en om het beslissende punt te kunnen winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Jaar na jaar wordt het een van de beste veelzijdige rackets, die uitzonderlijke prestaties leveren op elk gebied van de baan. Dit seizoen keert het nieuwe Sanyo padel racket terug met een spectaculair zwart-wit design.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutiérrez, Eli Amatriain of Andoni Bardasco. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid Glad
Onze beste producten