Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Delta Bela Junior 2020
  • Head Delta Bela Junior 2020

Head Delta Bela Junior 2020

PVP: € 85,00
€ 68,95
-19% Head Padel
Doe je best met dit Head padel racket voor kinderen, het is de aanpassing van het Fernando Belasteguín-model om aan de behoeften van jongeren te voldoen

Head Delta Bela voor jongen

We hebben nu het laatste nieuws beschikbaar van Head, een van de bedrijven die de voorkeur heeft van het publiek vanwege zijn grote verscheidenheid en prijzen. Voor jongeren hebben we het Delta Bela Junior 2020 padel racket beschikbaar, een oversized vorm en medium balans om de kleintjes optimaal te laten presteren.

Het is een replica van het volwassen model aangepast aan uw behoeften, dus het heeft een profiel van 38 mm maar een dikte van 35 mm. Er is zwarte technologie gebruikt om het sterker te maken, evenals een krachtige schuimkern om kracht te bereiken zonder het comfort te verwaarlozen.

Head Delta Bela voor kinderen, kenmerken:

  • Het Delta Bela Junior-Head is een replica van het racket van Fernando Belasteguín.
  • Comfortabeler slaan dankzij de schuimrubberen kern.
  • Gebouwd met zwarte koolstof en versterkingen in de structuur.
  • Oversized vorm om de sweet spot te verbreden en medium balans voor een goede punch.
  • Aangepast aan de handen van de kleinste.
  • Het behoort tot de serie padel rackets voor kinderen Head Padel 2020.

Voor wie is het? Zowel voor kinderen die al lang spelen als voor degenen die net beginnen, want het is een licht padel racket dat de beste balans biedt tussen kracht, controle en comfort om je maximaal te helpen op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het specifieke ontwerp voor kinderen hen de beste prestaties geeft. Bovendien zullen ze genieten van het model van een kampioen, omdat het is ontworpen met dezelfde esthetiek als de bela delta hybride, in zwarte en rode tinten.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutierrez, Eli Amatriain of Fernando Belasteguín. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2020
Onze beste producten