Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Boost Lite 2.0 2023
  • Dunlop Boost Lite 2.0 2023

Dunlop Boost Lite 2.0 2023

PVP: € 140,00
€ 119,95
-15% Dunlop Padel
Dunlop Boost Lite 2.0 roze damesracket | Geweldige beheersbaarheid op de baan met het nieuwe Dunlop Boost Lite 2.0 roze padel racket voor meisjes, een van de meest geliefde voor prestaties en goede prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Boost Lite 2023 padel racket

Geniet tijdens het spel van de beste sensaties met het nieuwe roze padel racket Boost Lite 2.0, een model uit de intensieve serie Dunlop 2023. Het heeft zacht eva-rubber aan de binnenkant, dus het genereert een zeer comfortabele aanraking en stelt je in staat urenlang te spelen zonder arm ongemak.

Op de baan is het een uitgebalanceerd en licht racket dat je zal helpen je speelstijl te bepalen. Het heeft een rondere mal en medium balans, evenals een enigszins ruw oppervlak dat ons zal helpen de bal meer spin te geven. Het combineert ook koolstof met glasvezel, dus het is zeer resistent.

Dunlop Boost Lite 2.0 roze en zwart, kenmerken

  • Versterkte structuur van de Dunlop Boost Lite 2.0 2023 met powerframe-systeem.
  • Het handhaaft een geschat gewicht van 355 gram, dus het is beheersbaar.
  • Rond ontwerp met gecentreerde balans.
  • V-vormig boorpatroon, wat de prestaties verbetert.
  • Combineer carbon met glasvezel voor de structuur.
  • Minder trillingen en een zachtere aanraking met het zachte eva-rubber in de kern.
  • Ruw oppervlak om betere effecten te krijgen.
  • Een van de nieuwigheden in Dunlop 2023 meisjesrackets.

Voor wie is het? Geschikt voor meiden die normaal gesproken regelmatig spelen, met een veelzijdige speelstijl, aangezien de nieuwe Boost Lite 2.0 zeer uitgebalanceerd is, waardoor je comfortabel kunt spelen vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een lichter gewicht heeft, aangepast voor meisjes, is het dus een uitgebalanceerd en best hanteerbaar racket. Om het af te maken geniet je ook van de meest vrouwelijke cosmetica met de combinatie van zwart met roze details.

Lees meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelfirma's ter wereld geworden onder fans en meer professionals.

De padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres of Teresa Navarro.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten