Dunlop Inferno Carbon Extreme
  • Dunlop Inferno Carbon Extreme

Dunlop Inferno Carbon Extreme

PVP: € 220,00
€ 186,95
-16% Dunlop Padel
Dunlop Inferno Carbon Extrem multifunctionele klep | Win je wedstrijden met de nieuwe Dunlop Inferno Carbon Extrem, een zeer uitgebalanceerd model dat terugkeert met verbeterde materialen en een spectaculair ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Inferno Carbon Extrem 2023 racketschep

Domineer alle aspecten van het spel met de heruitgave van het Inferno Carbon Extrem padel racket, een model dat je kunt vinden in de geavanceerde serie van Dunlop 2023. Het valt op door zijn veelzijdigheid, omdat het een Druppelvormig formaat en een vrij gefocuste balans heeft, dus het biedt controle op niet-gecentreerde ballen en meer kracht bij het slaan.

Voor de constructie is koolstof gebruikt naast premium 3k-stof op het oppervlak om een grotere weerstand te bereiken. Het beschikt ook over Tribar-technologie in combinatie met Booster Grooves langs het frame voor extra stabiliteit. Daarnaast is de kern gemaakt van pro eva rubber, waarmee de touch uitzonderlijk is.

Dunlop Inferno Carbon Extrem in gele en zwarte tinten, kenmerken

  • Overmaatse vorm met een redelijk gefocuste balans voor meer veelzijdigheid van de Dunlop Inferno Carbon Extrem.
  • Boostergroeven langs de lengte van het frame zorgen voor meer stijfheid.
  • Grote weerstand door het gebruik van carbon in het frame.
  • Platte schoenen met premium 3k-stof voor een hardere touch.
  • Tri-bar systeem op de brug voor meer stabiliteit.
  • Pro eva-kern die het gevoel van controle en kracht verbetert.
  • Het best verkochte model in deze jaren van het merk.
  • Verkrijgbaar in de intensieve serie Dunlop 2023 herenrackets.

Voor wie is het? Het is een goede optie voor gevorderde of gemiddelde spelers die vooruitgang willen boeken, omdat het een zeer goed uitgebalanceerd racket is dat zowel kracht als controle biedt, waardoor je je beste slagen op het veld kunt maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de meest succesvolle Dunlop-rackets in de catalogus is, omdat het zowel de beste materialen als een uitzonderlijk ontwerp biedt. Dit seizoen keert hij terug met een finish in de meest spectaculaire oranje en gele tinten.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten