Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Speed Attack 2.0 2023
  • Dunlop Speed Attack 2.0 2023

Dunlop Speed Attack 2.0 2023

PVP: € 155,00
€ 131,95
-15% Dunlop Padel
padel racket Dunlop Speed Attack 2.0 2023 | Meer controle over de bal met de zanderige textuur van het gele Dunlop Speed Attack 2.0 padel racket, stelt je in staat om onmogelijke effecten uit te voeren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Speed Attack 2.0 padel racket 2023

We presenteren de nieuwe collectie Dunlop 2023 producten voor padel tennis. Koop het nieuwe Speed Attack 2.0 padelracket, een model dat deel uitmaakt van de intensieve serie van het merk. Eenmaal in de hand is het goed uitgebalanceerd, maar valt het meer op door zijn controle door zijn rondere mal.

Voor de structuur bevat het grafiet, waardoor de stijfheid en stevigheid worden verbeterd. Binnenin vinden we een medium rubber, dus het genereert ook zeer goede sensaties om aan te raken. Ten slotte bevat het open frame-technologie en een ruwe afwerking van de vlakken om betere effecten te bereiken.

Dunlop Speed Attack 2.0 zwart en geel, kenmerken

  • Ronde vorm van de Dunlop Speed Attack 2.0 om een bredere sweetspot te krijgen.
  • Gerichte balans die zorgt voor een zeer goede punch.
  • Het heeft een nieuw boorpatroon en een ruw oppervlak.
  • Constructie met grafiet, waardoor het meer weerstand heeft.
  • Open frame-technologie voor een stabielere en trillingsvrije slag.
  • Transparante beschermer aan de bovenkant die hem beschermt tegen stoten.
  • Onverslaanbare sensaties Kern met eva pro-rubber om geen kracht te verliezen tijdens de slag.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Dunlop rackets voor heren 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor jongens die meestal vanaf de achterkant van het veld spelen en de bal met precisie plaatsen, omdat hij dankzij zijn rondere vorm een breed slagoppervlak biedt, zodat hij al onze fouten vergeeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een spectaculaire prijs-kwaliteitverhouding biedt, omdat het kwaliteitsmaterialen samenbrengt tegen een redelijke prijs. Het presenteert ook een ontwerp dat de meerderheid van het publiek erg leuk vindt, waarbij de kleur zwart wordt gecombineerd met details in fluorgeel.

Lees meer over het merk Dunlop

De geschiedenis van Dunlop Sport in de sportwereld is erg lang. In de loop van de tijd is het een van de meest populaire padelfirma's ter wereld geworden onder fans en meer professionals.

De padelrackets zijn eersteklas, met hoogwaardige materialen en revolutionaire technologische systemen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft het de steun van professionele spelers zoals Ramiro Moyano, Juani Mieres of Teresa Navarro.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten