Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Hire 2023
  • Dunlop Hire 2023

Dunlop Hire 2023

PVP: € 60,00
€ 49,95
-17% Dunlop Padel
Dunlop Hire 2023 Beginners padel racket | Beheers de techniek van padel met dit Dunlop-controleracket, een economisch model waarmee we de bal gemakkelijk naar het veld van onze tegenstander kunnen passen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Hire 2023 padel racket

Als je begint met padel, doe het dan met kwaliteitsproducten zoals bijvoorbeeld het nieuwe Hire padelracket in zwarte kleur en groene details die je kunt vinden in de Dunlop Padel-catalogus 2023. Het is een model met een brede sweet spot t vervaardigd met flexibele materialen, dus het bevordert een snelle aanpassing van de atleet.

Het presenteert een ronde vorm met een lage balans, wat zorgt voor meer controle over de bal. De constructie is gemaakt van glasvezel en eva-rubber in de kern voor een comfortabele aanraking en om de baloutput niet te verliezen. Tot slot is de structuur versterkt om de duurzaamheid en weerstand tegen mogelijke slagen of schokken te vergroten.

Dunlop Hire zwart en groen, kenmerken

  • Breng de bal eenvoudig terug naar het tegenoverliggende veld met de Dunlop Hire 2023.
  • Uitstekende controle door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Versterkte structuur die het een betere weerstand geeft.
  • Uitstekend balgevoel en balvermogen met de kern van eva-rubber.
  • Hij zal al onze fouten vergeven.
  • Nieuw design in zwart met fluorescerende groene details.
  • Nieuwe Dunlop 2023 beginnersrackets.

Voor wie is het? Voor elke atleet die een goedkoop padel racket nodig heeft om te beginnen, aangezien de Hire geweldige controle over de bal biedt, is het gemakkelijk te hanteren en biedt het ook een zeer comfortabele aanraking om te spelen zonder ongemak.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een instapschep is, combineert hij de beste materialen van het merk en een heel cool ontwerp. We zijn ervan overtuigd dat de zwarte esthetiek met details en logo in fluorgroen het blote oog zal bekoren!

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten