Dunlop Boost Attack
  • Dunlop Boost Attack

Dunlop Boost Attack

PVP: € 130,00
€ 61,96
-53% Dunlop Padel
Dunlop Boost Attack padel-padel | Vooruitgang op de padel met dit veelzijdige Dunlop padel racket, gemaakt van flexibele en ruwe materialen om op je beste niveau te presteren in wedstrijden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Boost Attack Azul y Verde

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs dankzij de nieuwe catalogus van Dunlop Padel 2022. Koop het nieuwe Boost Attack padel racket, een model dat opvalt door zijn balans. Hiervoor is het ontworpen met een oversized formaat en medium balans, dus het geeft je de controle en kracht die je nodig hebt.

Voor de constructie is carbon in het frame gebruikt om het beter bestand te maken tegen stoten of schokken. Op het oppervlak heeft het glasvezel en een ruwe afwerking om de effecten te verbeteren. Om te eindigen, bevat het eva-rubber in de kern en aero-frametechnologie om meer punch te bereiken.

Dunlop Boost Attack blauw en groen, kenmerken

  • Zorg voor de perfecte balans in je spel met de Dunlop Boost Attack 2022.
  • Betere sensaties bij het slaan met de nieuwe verdeling van de gaten.
  • Buisvormig met carbon voor meer weerstand en stevigheid van de structuur.
  • Oppervlak met ruwheid, wat grotere effecten genereert.
  • Aero Frema-technologie voor meer stijfheid en kracht in de opnamen.
  • Eva pro rubber in de kern dat de punch in de aanvalsslagen vergroot.
  • Intensieve serie Dunlop 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening kan het worden gebruikt door spelers van hoog en gemiddeld niveau, omdat het een uitgebalanceerd racket is dat zich snel aanpast en ons in staat stelt onze speelstijl te definiëren terwijl we genieten van geweldige sensaties van comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is een model met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dat ook nog eens zeer geliefd is vanwege het fraaie design. Dit seizoen komt hij terug met een combinatie in zwart en details in blauw en groen, spectaculair!

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten