Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Rocket Tour blauw 2023
  • Dunlop Rocket Tour blauw 2023

Dunlop Rocket Tour blauw 2023

PVP: € 85,00
€ 72,95
-15% Dunlop Padel
padel racket voor beginners Dunlop Rocket Tour blauw | Een van de rackets met de meeste controle in de Dunlop-collectie, ideaal voor occasionele spelers omdat je de bal gemakkelijk kunt plaatsen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Rocket Tour blauw padel racket

Vind je beste bondgenoot op het veld in de padel racketcatalogus van Dunlop 2023. Ontdek het blauwe padelracket Rocket Tour, een model dat geschikt is voor gelegenheidsspelers, omdat het heel gemakkelijk is om ermee te spelen dankzij de ronde vorm en een ingesloten balans die het zal helpen ons de bal beter te richten.

Wat de constructie betreft, heeft het grafiet in het framegebied, wat de weerstand verhoogt. Er is glasvezel gebruikt op de slagvlakken en eva pro rubber op de kern, wat zich vertaalt in onverslaanbare sensaties bij het scoren en een grotere baloutput.

Dunlop Rocket Tour in blauw, kenmerken

  • Beheers je schoten en verbeter je techniek met de Dunlop Rocket Tour blauw 2023.
  • Parallel gatenpatroon van de boor om de prestaties te verbeteren.
  • Het bevat grafiet in het framegebied om een grotere weerstand te bereiken.
  • Glasvezel oppervlak, wat de speelbaarheid verhoogt.
  • Onverslaanbaar contact met de kern van eva pro.
  • Zeer aantrekkelijk ontwerp in zwarte en blauwe details.
  • Beschikbaar in de nieuwe collectie rackets voor beginners van Dunlop 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor jongens die nieuw zijn in padel of af en toe spelen, aangezien je er snel aan kunt wennen, omdat het een control padel-racket is en het meer controle biedt, vooral bij off-center slagen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkope padel racket is, verwaarloost hij de kwaliteit van zijn materialen niet, dus hij blijft in goede staat. Bovendien zal je met zijn zwarte design en blauwe details het middelpunt van alle ogen zijn, het is erg cool!

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten