Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Dunlop Rocket Tour rood 2023
  • Dunlop Rocket Tour rood 2023

Dunlop Rocket Tour rood 2023

PVP: € 85,00
€ 72,95
-15% Dunlop Padel
Dunlop Rocket Tour initiatieschep rood | Verbeter uw spel met dit controleracket van Dunlop, een model met alle kwaliteit van het merk voor beginners dat u kunt krijgen voor een onverslaanbare prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Rocket Tour rode padel racket

Mis de beste padelrackets in onze online winkel niet. Koop als eerste het geelrode padelracket Rocket Tour uit de nieuwste collectie van Dunlop 2023. Het wordt gekenmerkt door zijn speelbaarheid omdat het een rond formaat heeft met een ingehouden balans, wat de controle over de bal vergemakkelijkt.

Wat de constructie betreft, heeft het bedrijf glasvezel gebruikt en is de omtrek versterkt met grafiet. Het bevat ook versterkingen aan de buitenrand voor een stabiele slag, evenals eva-rubber in de kern voor een uitzonderlijke aanraking en om geen sensaties te verliezen bij het slaan.

Dunlop Rocket Tour in rood, kenmerken

  • Ronder formaat en ingesloten balans van de Dunlop Rocket Tour rood 2023.
  • Uitstekende sensaties dankzij de eva rubberen kern.
  • Structuur versterkt met grafiet voor meer weerstand.
  • Controle racket en snelle aanpassing die je fouten zal vergeven.
  • Geweldige speelbaarheid dankzij de elastische aanraking van glasvezel.
  • Design in zwarte en rode details.
  • Dunlop Padel 2023 racketcatalogus voor beginners.

Voor wie is het? Gericht op spelers die beginnen met spelen of het van tijd tot tijd doen en een goedkoop racket nodig hebben om hun techniek te verbeteren, aangezien de nieuwe raket een brede sweetspot biedt die je fouten zal vergeven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf bij de constructie kosten noch moeite heeft gespaard, zodat u kunt genieten van fantastische prestaties op het circuit. Het presenteert ook een ontwerp dat nooit uit de mode raakt: een combinatie van zwart en rood.

Lees meer over het merk Dunlop

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van sporters is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage aan de padel-sector kon niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en hebben een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten