Dunlop Rapid Control 3.0
  • Dunlop Rapid Control 3.0

Dunlop Rapid Control 3.0

PVP: € 100,00
€ 46,99
-54% Dunlop Padel
Dunlop Rapid Control 3.0 padel racket | Verminder je ongedwongen fouten met dit Dunlop-padel racket voor controle, een beheersbaar model met een brede sweet spot die ons zal helpen onze techniek te verbeteren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Dunlop Rapid Control 3.0 2022 racket, geweldige kwaliteit

Perfectioneer je techniek met het blauwe en gele padel racket Rapid Control 3.0, verkrijgbaar in de nieuwe collectie padelproducten van Dunlop 2022. Dankzij de rondere vorm en lage balans heb je de precisie en controle die je nodig hebt om de bal gemakkelijk terug te slaan. het rivaliserende veld.

Om het framegebied te versterken is gebruik gemaakt van grafiet, hierdoor is het beter bestand tegen schokken en wordt de levensduur verlengd. Het oppervlak is gemaakt van glasvezel en de kern is gemaakt van EVA-rubber, een combinatie van materialen die de speelbaarheid en het gevoel bij het slaan verbeteren.

Dunlop Rapid Control 3.0 blauw en geel, kenmerken

  • Haal je meest technische spel naar boven met de dunlop Dunlop Rapid Control 3.0.
  • Zorgt voor een stabiele slag dankzij de structurele verstevigingen.
  • Aangename sensaties bij het slaan met de eva pro rubberen kern.
  • Meer weerstand met het grafiet dat in het buisvormige gebied wordt gebruikt.
  • Goede baloutput die je veel zal helpen in de verdediging.
  • Controle padel racket door zijn ronde vorm en inhoudelijke balans.
  • Collectie rackets voor spelers Dunlop Padel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan voor jongens die meestal rechts spelen, met een gemiddeld niveau en in de progressiefase, omdat het een gemiddeld racket is, omdat de snelle controle een geweldige speelbaarheid biedt en je zal helpen om geen gemakkelijke ballen te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop Dunlop-racket is dat niets te benijden heeft aan de rest van de collectie, omdat het goede materialen en een geweldig ontwerp bevat. Dit seizoen keert het terug met een combinatie in zwart, met het centrale deel in geel en blauw.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten