Dunlop Boost Lite
  • Dunlop Boost Lite

Dunlop Boost Lite

PVP: € 130,00
€ 55,01
-58% Dunlop Padel
Dunlop Boost Lite 2022 padelpadel | Uitstekende speelbaarheid met dit lichtere Dunlop-racket, het biedt een geweldige balans tussen kracht, controle en comfort voor veeleisende vrouwen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Boost Lite Blauw en Roze

Vind wat je nodig hebt in de nieuwe productcatalogus om Dunlop 2022 padel te spelen. Ontdek het Boost Lite padel racket in roze en blauw, een model met het meest uitgebalanceerde en lichtere gewicht dat je zal helpen je speelstijl nu te bepalen. schimmel met medium balans.

Om superieure prestaties te bereiken, heeft het bedrijf grafiet gebruikt in de constructie om het beter bestand te maken tegen mogelijke schokken of stoten. Het bevat ook ultrazachte rubberen binnenkant voor een zachtere slag, een ruw oppervlak en powerframe-technologie.

Dunlop Boost Lite blauw en roze, kenmerken

  • De Dunlop Boost Lite 2022 biedt de beste balans tussen kracht, controle en comfort.
  • Lichte schep, ongeveer 355 gram dus zeer handzaam.
  • Constructie met grafiet, een materiaal dat de sterkte en duurzaamheid verbetert.
  • Veel comfort bij het slaan en minder trillingen door het eva zachte rubber van de kern.
  • Ruw oppervlak voor betere effecten.
  • Krijg meer kracht bij het slaan met powerframe-technologie.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Dunlop rackets voor dames 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar zowel kracht als controle, omdat het een uitgebalanceerd racket is dat zich aanpast aan elke stijl en dankzij het zachte rubber zeer goede sensaties genereert bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kunt u genieten van de beste dunlop-technologieën voor de beste prijs. Het presenteert ook een zeer elegant ontwerp in blauw en zwart, geschikt voor het grote publiek!

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Lija
Onze beste producten