Dunlop Speed Attack
  • Dunlop Speed Attack

Dunlop Speed Attack

PVP: € 150,00
€ 59,51
-61% Dunlop Padel
Dunlop Speed Attack padel-padel | Verbeter je spel met dit veelzijdige Dunlop padel racket, een model uit de middenklasse dat je helpt de gecontroleerde bal te pakken en af te sluiten met meer kracht.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Speed Attack Verde en Azul

Vind je winnende zwaard met de nieuwigheden in de padel rackets van Dunlop 2022. Ontdek het Speed Attack padel racket in groen en controle, een model dat geschikt is voor spelers die hun speelstijl nog niet hebben gedefinieerd. Het is ontworpen met een extra grote mal en een goed gecentreerde balans om geen kracht of controle te verliezen.

Wat de constructie betreft, heeft het grafiet, dat de weerstand tegen toevallige slagen of schokken verhoogt. De kern is gemaakt van eva pro rubber, dus het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan. Om af te werken, bevat het een ruw oppervlak en een krachtig framesysteem.

Dunlop Speed Attack groen en blauw, features

  • Overmaats formaat met medium balans van de nieuwe Dunlop Speed Attack 2022.
  • Gatenpatroon in de geperforeerde delen om het gevoel van kracht en controle te vergroten.
  • Bevat grafiet in de structuur om een grotere weerstand te bereiken.
  • Krachtige frameversterking voor superieure prestaties.
  • Racket van snelle aanpassing dat ons zal helpen onze speelstijl te bepalen.
  • Ruw oppervlak dat de effecten op de bal verbetert.
  • Geweldige baloutput dankzij het EVA-rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie Dunlop 2022 intermediate mesjes.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle, aangezien de nieuwe snelheidsaanval een zeer veelzijdig racket is waarmee je je beste slagen kunt maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Door zijn traanvorm verwaarloost hij de controle niet en dankzij de medium balans verlies je ook geen kracht in de buurt van het net, dus het zal je helpen om elk deel van het veld te domineren. Het heeft ook een cool ontwerp in groen en blauw.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten