Dunlop Blitz Attack
  • Dunlop Blitz Attack

Dunlop Blitz Attack

PVP: € 170,00
€ 69,96
-59% Dunlop Padel
Dunlop Blitz Attack 2022 padelpadel | Geniet van Dunlop-kwaliteit met dit veelzijdige padel racket, gemaakt met de beste materialen en het beste ontwerp voor geweldige prestaties bij aanval en verdediging
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Dunlop Blitz Attack Geel en Blauw

Maak je beste slagen met het gele en blauwe Blitz Attack padel racket uit de nieuwe Dunlop Padel 2022-collectie. Het is een model van de tussenserie, gemaakt met de beste materialen en het beste ontwerp van het bedrijf dat je nu voor een onverslaanbare prijs kunt krijgen.

Dankzij het druppelformaat en de medium balans garandeert het een geweldige balans tussen kracht en controle. Het biedt ook een zeer comfortabele aanraking met de eva-kern, zodat u zult genieten van een goede output en punch. Bovendien is het vervaardigd met grafiet en een ruw oppervlak dat de effecten verbetert.

Dunlop Blitz Attack in blauw en geel, kenmerken

  • De Dunlop Blitz Attack 2022 bevat open frame-technologie voor superieure prestaties.
  • Traanvormig ontwerp en medium balans voor gelijke kracht en controle
  • Eva pro-rubber in de kern om te genieten van een goede output zonder krachtverlies.
  • Structuur met grafiet dat de structuur verbetert en meer stijfheid geeft.
  • Gezichten met een extreme grip, ruwe textuur die de effecten versterkt.
  • Nieuwe hole-layout om je sweet spot uit te breiden.
  • Het past zich aan elke spelstijl aan dankzij zijn oversized vorm en medium balans.
  • Middenklasse model uit de Dunlop 2022 padel racket collectie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het gericht op de speler op hoog of gemiddeld niveau die op zoek is naar een uitgebalanceerd racket om te verbeteren, aangezien de nieuwe Blitz Attack de beste balans biedt tussen kracht, controle en comfort.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een padel racket uit de intermediate serie is, is het gemaakt van hoogwaardige materialen en een zeer opvallend design. U zult genieten van zijn esthetiek in zwart met een combinatie van geel en blauw in het centrale gebied.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten