Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cubo overgrips Dunlop 60 unidades Tour Dry blancos
  • Cubo overgrips Dunlop 60 unidades Tour Dry blancos

Dunlop overgrips cube 60 witte Tour Dry units

PVP: € 100,00
€ 69,95
-31% Dunlop Padel
Cubo de 60 overgrips Dunlop Tour Dry blancos | Krijg een goede grip op je padel racket met deze emmer van Dunlop geperforeerde overgrips van 60 stuks, ze gaan lang mee en drogen snel

Drum overgrips Dunlop pack 60 stuks micro geperforeerd

Geniet van de beste grip tijdens de zomer met de Dunlop pack 60 Tour Dry padel overgrips, een kubus van 60 eenheden in wit en microgeperforeerd. Ze vallen op door hun microgeperforeerde textuur, zodat ze sneller drogen en geweldige prestaties leveren, vooral als het warm is.

Ze hebben een gemiddelde dikte om een goed gevoel te bieden en ook hun prestaties te behouden tijdens meer games, dus ze gaan lang mee. Bovendien zijn ze goedkoper als je 60 stuks koopt, omdat ze een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Dunlop cube 60 geboorde overgrips, kenmerken

  • Dunlop overgrips drum 60 stuks Tour Dry wit met microperforaties.
  • Maximale opname van zweet in de handen.
  • Fijn ontwerp voor snel drogen en geen eigenschappen verliezen.
  • Ideaal voor zomerse tijden.
  • Goedkope en kwalitatieve overgrips.
  • Nieuwe Dunlop 2022 tennis- of padelaccessoires.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen om onder hoge temperaturen te spelen, omdat ze microperforaties bevatten en de ophoping van zweet op de handen voorkomen, zodat je tijdens het spel een droge grip hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u kwaliteitsovergrips kunt krijgen voor de beste prijs, goedkoper dan wanneer u ze in een blisterverpakking van 3 stuks koopt. Ze zijn ook behoorlijk resistent, zodat ze hun prestaties voor een langere tijd behouden om ze niet zo vaak te veranderen.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Padel een van de favoriete merken van atleten is. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers op de World Padel Tour zijn die het merk vertegenwoordigen.

We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires. Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten