Dunlop Inferno Elite Gold 2020
  • Dunlop Inferno Elite Gold 2020

Dunlop Inferno Elite Gold 2021

PVP: € 199,95
€ 64,96
-68% Dunlop Padel
Inferno Elite zwart gouden padel racket in de SALE. | Nieuwe editie van een van Dunlop's best verkochte padel rackets, keert terug met verbeterde functies, ongelooflijk ontwerp en een kortingsprijs
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Dunlop Inferno Elite gouden padelpadel racket

Vernieuw je oude padel racket met de Dunlop Padel -aanbiedingen die we voor je hebben. Koop een van de meest succesvolle modellen van het bedrijf, het padel racket Inferno Elite Gold 2020. Het heeft een extra grote mal met een gemiddelde tot hoge balans, zodat het kracht of controle niet verwaarloost.

Voor de constructie is koolstof in de buis gebruikt voor een grotere weerstand tegen schokken en glasvezel op het oppervlak, wat de duurzaamheid verhoogt. Het bevat ook een versterking in het hartgebied voor meer stabiliteit en EVA-rubber voor een spectaculaire aanraking.

Dunlop Inferno Elite goud, kenmerken

  • De Dunlop Inferno Elite Gold 2020 past zich aan elke speelstijl aan.
  • Teardrop-formaat voor een goede sweetspot en medium balans voor meer kracht.
  • Stabiel slaan dankzij de 3 staven van het hart.
  • Nieuw geperforeerd patroon dat de sweet spot verbreedt.
  • Het bevordert de aanpassing van de speler dankzij het gebruik van flexibele materialen.
  • Uitstekende sensaties bij het slaan met het eva-rubber van de kern.
  • Carbon en glasvezel constructie.
  • Nieuwe collectie Dunlop Padel 2020 herenrackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor atleten die al een hoog niveau hebben, maar ook voor degenen met een gemiddeld niveau, omdat het een veelzijdig racket is gemaakt met flexibelere materialen die de aanpassing en progressie van de speler bevorderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de best verkochte modellen is en je hem nu in de uitverkoop kunt krijgen. Profiteer van onze kortingen op Dunlop-rackets om de Inferno Elite in zwarte en gouden details tegen de beste prijs te krijgen, onweerstaanbaar!

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Padel een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Patty Llaguno of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten