Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Dunlop Termo Play Negro y Amarillo 2020
  • Paletero Dunlop Termo Play Negro y Amarillo 2020

Dunlop Thermo Play Zwart en Geel 2020 padeltas

PVP: € 48,00
€ 33,95
-30% Dunlop Padel
Praktische Dunlop padel racketas, met 2 grote compartimenten en andere kleinere voor persoonlijke bezittingen, ideaal voor spelers die net genoeg bij zich hebben

Dunlop Thermo Speeltas in geel

Kies de rugzak die het beste bij je past in de Dunlop-catalogus. Ontdek de Termo Play padeltas in zwart en geel 2020, de kleinste van de familie. Het is dus ideaal voor het transporteren van het essentiële materiaal om te spelen.

Het heeft een ergonomisch ontwerp en gevoerde handgrepen, zodat je het beste comfort hebt. Het heeft 2 Headcompartimenten, met capaciteit voor meerdere rackets en voor het opbergen van kleding en schoenen. Het heeft ook kleinere vakken zodat je je sleutels of mobiel niet kwijtraakt.

Geel Thermo Play palettero, analyse

  • De zwart-gele Dunlop Thermo Play 2020 heeft verschillende handvatten om hem comfortabel te dragen.
  • Klein van formaat, alleen om de essentiële dingen mee te nemen.
  • Mocht je ruimte tekort komen dan kan je hem combineren met de Juani Mieres elite paletteero.
  • Ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort.
  • Grote vakken in het midden en andere kleinere.
  • Mogelijkheid om het op de rug te dragen, zoals een rugzak.
  • Verkrijgbaar in de Dunlop Padel 2020-tassencatalogus.

Voor wie is het? Voor atleten die padel spelen en geen grote tassen nodig hebben, aangezien het spel de kleinste in de collectie is, zodat u met het juiste materiaal naar uw wedstrijden kunt reizen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is vervaardigd met hoogwaardige materialen om de beste prestaties te garanderen. Het presenteert ook een zeer opvallend ontwerp in zwart en geel, passend bij de Juani Mieres-Padel Tassen.

Lees meer over het merk DUNLOP

Velen zijn de atleten die zichzelf uitrusten met Dunlop Sport, een historisch merk in de sportwereld. In de padelsector produceert en ontwikkelt het al meer dan 20 jaar producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers, spelniveaus en portemonnees.

Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, palettero's en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën van het bedrijf. Juani Mieres, Ramiro Moyano of Patty Llaguno zijn enkele van de spelers die het bedrijf vertegenwoordigen in de WPT.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten