Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex zwart 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex zwart 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex zwart 2024

Bullpadel padeltas BPP-24001 Vertex zwart 2024

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24001 Vertex zwart | Ontdek de Padeltas Bullpadel Vertex Zwart 2024, perfect om je padeluitrusting stijlvol en efficiënt te vervoeren. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24001 Vertex zwart 2024

Ontdek de nieuwe Padeltas Bullpadel BPP-24001 Vertex Zwart 2024, de perfecte oplossing om al je padeluitrusting mee te nemen. Ontworpen voor comfort en functionaliteit, heeft deze padeltas ruime compartimenten en gespecialiseerde vakken om je rackets, kleding en schoenen te organiseren.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals 1680D polyester en gecoat textiel, garandeert het duurzaamheid en weerstand. Met afmetingen van 60 x 28,5 x 40 cm, is deze padeltas de ideale combinatie van stijl en praktisch nut voor elke padelspeler.

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel BPP-24001 Vertex Zwart

  • Thermovak om je rackets te beschermen tegen temperatuurveranderingen.
  • Geventileerd compartiment om vuile kleding en schoenen te scheiden.
  • Gewatteerde bescherming voor meer comfort op je rug.
  • Verstelbare en gewatteerde handgrepen voor comfortabel transport.
  • Onderdeel van de exclusieve padelcollectie Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is ideaal voor spelers die vaak met de auto of motor reizen en op zoek zijn naar een grote, comfortabele padeltas om al hun padeluitrusting te vervoeren zonder iets thuis te laten.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op het elegante ontwerp in zwart met rode details en de veelzijdigheid om een laptop op te bergen, wat het perfect maakt om mee te nemen naar het werk of de universiteit, naast je padelsessies.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit in de padelwereld, biedt producten die functionaliteit en stijl combineren, en is een favoriete keuze onder professionals en liefhebbers.

Met een geschiedenis van uitmuntendheid in de productie van padeluitrusting, blijft Bullpadel een toonaangevend merk, dat het beste biedt in termen van prestaties en ontwerp. WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Martín Di Nenno concurreren met hun producten.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten