Cap Bullpadel BPG-WPT2303 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 zwarte

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 zwarte

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 zwarte verstelbare | Bescherm uzelf tegen de zon tijdens het padel met de nieuwe Bullpadel BPG-WPT2303-cap die is ontworpen met polyesterweefsel voor meer weerstand

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 zwarte padel

Laat niets je tegenhouden tijdens het padel met de nieuwe collectie accessoires en aanvullingen van de firma Bullpadel. Binnenin vind je de BPG-WPT2303-cap die is ontworpen met de naam van de World Padel Tour, omdat hij deel uitmaakt van de officiële collectie van de wedstrijd.

Voor de fabricage is polyester gebruikt, een zeer resistent materiaal dat slijtage helpt voorkomen, zodat je er lang mee kunt spelen. Het is ook ontworpen met een riem aan de achterkant waarmee je het naar wens kunt verstellen, zodat je comfortabel kunt spelen.

Bullpadel cap BPG-WPT2303 in zwarte kleur, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2303 is uitgevoerd in het zwart.
  • Het is ontworpen met een verstelbare riem voor meer comfort.
  • Hogere kwaliteit dankzij het gebruik van polyester stof.
  • Verkrijgbaar in meer kleuren om uit te kiezen.
  • Het is beschikbaar binnen de nieuwe World Padel Tour-collectie.
  • Collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is een essentieel accessoire voor al die mensen die buiten spelen en fan zijn van de comcapitie, omdat het een aanvulling wordt die je zal helpen jezelf te beschermen tegen de zon en te voorkomen dat zweet je ogen stoort.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een zeer comfortabel accessoire is dat ook in het zwart is ontworpen, zodat je het kunt combineren met al je sportkleding, zonder te zweten wordt het een van je essentials om mee te nemen naar wedstrijden.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten