Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Bullpadel Vertex 02 LTD Dames + Padeltas
  • Pack Bullpadel Vertex 02 LTD Dames + Padeltas

Pack Bullpadel Vertex 02 LTD Dames + Padeltas

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Bullpadel
Padelpak Bullpadel Vertex 02 LTD Dames + Padeltas | Geweldige prestaties op de baan met deze Bullpadel-rugzak voor dames bestaande uit een powerracket, medium tas en andere hoogwaardige accessoires
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Damesrugzak Bullpadel Vertex 02 LTD + Padeltas

Haal meer uit je padeluitrusting met deze Bullpadel Vertex 02 LTD Woman pack met bijpassende Padeltas. Het is samengesteld uit een damesracket, de Vertex 02, dus het heeft een lager gewicht voor gemakkelijker hanteren. Het behoudt ook het diamantformaat met een hoge balans voor meer punch, maar biedt goede sensaties met zijn fibrix-constructie.

Het combineert dus glasvezel en koolstof op de vlakken samen met een multieva-kern om een zeer comfortabele aanraking te bereiken. Het frame is van 100% carbon en de vlakken hebben ook ruwheid gekregen, zodat je je slagen meer spin kunt geven. Je kunt al je materiaal ook beschermd opbergen in een ruime tas voor dames.

Bullpadel Vertex 02 LTD voor dames met padeltas, kenmerken

  • Met deze Bullpadel pack heb je de Vertex 02 LTD Woman met een lichter gewicht voor meisjes.
  • Diamantvormig ontwerp en hoge balans die het een krachtig racket maken.
  • Grotere sensaties met Fibrix-technologie en multivea-rubber in 2 dichtheden.
  • Versterkte structuur en ruwe vlakken.
  • Middelgrote Padeltas met compartiment voor schoenen.
  • Inclusief thermotechnologie om de padelrackets in goede conditie te houden.
  • Gevoerde handgrepen en groot middenvak.
  • Producten uit de nieuwe Bullpadel collectie voor dames 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra kracht sinds de nieuwe limited edition Vertex 02 biedt een zeer goede punch maar zonder het comfort te verwaarlozen dankzij de gebruikte materialen. Je kunt alles wat je nodig hebt ook comfortabel meenemen in een Bullpadel-tas.

Waarom zal je het leuk vinden? U kunt een compleet pakket producten krijgen om padel te spelen voor een onverslaanbare prijs en met een spectaculair ontwerp. Dit seizoen is de kleur zwart gecombineerd met roze, dus je gaat ook goed samen aangezien zowel de racketas als de accessoires die kleuren combineren.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe collectie van BullPadel Sport, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers op de ranglijst zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Gemma Triay of Alejandra Salazar zijn trouw aan het merk. Aarzel niet en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten