Bullpadel BPG-22N roze cap
  • Bullpadel BPG-22N roze cap

Bullpadel BPG-22N roze cap

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-22N roze padelcap | Voorkom dat de zon je ogen stoort tijdens het padel met de nieuwe BPG-22N-cap die is ontworpen met een breed padel racket en ademende materialen

cap voor padel Bullpadel BPG-22N roze

Ga goed uitgerust naar alle wedstrijden met de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel die je nu in onze online winkel kunt vinden. Een daarvan is de BPG-22N-dop met een tape op het voorHead om te voorkomen dat zweet in de ogen komt.

In het ontwerp vinden we een padel racket dat erg breed is, zodat het helpt voorkomen dat de zon je ogen stoort tijdens het spelen. Het is ook ontworpen met een riempje aan de achterkant waarmee je het naar wens kunt aanpassen, zodat het niet beweegt tijdens het spelen.

Bullpadel BPG-22N roze dop, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-22N is ontworpen in het roze met het logo in het zwart.
  • Het is one size maar heeft een verstelbare band.
  • De gebruikte stoffen zijn van hoge kwaliteit om slijtage te voorkomen.
  • Breed padel racket om te voorkomen dat de zonnestralen de ogen storen.
  • Helpt voorkomen dat zweet in de ogen komt.
  • Collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het is ideaal voor al die mensen die buitensporten en waarvoor ze een cap nodig hebben die hun gezicht helpt beschermen tegen de zon, waardoor brandwonden en irritatie aan de ogen tijdens het spelen worden voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een accessoire is dat extreem comfortabel is, het is ook ontworpen in roze met zwarte details, maar als je de voorkeur geeft aan een meer klassieke kleur, hebben we het ook in het zwart, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten