Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU223 FW blauw koraal fluor wristbrand
  • Bullpadel BPMU223 FW blauw koraal fluor wristbrand

Bullpadel BPMU223 FW blauw koraal fluor wristbrand

PVP: € 11,00
€ 9,95
-10% Bullpadel
Padel wristbrand Bullpadel BPMU223 FW blauw koraal fluor | Rust jezelf uit met de accessoires die door de beste worden gedragen met de nieuwe Bullpadel-polsbandjes die zijn ontworpen met absorberende stoffen om je te helpen zweet te bestrijden

padel polsbandjes Bullpadel BPMU223 FW blauw koraal fluor

De collectie polsbandjes van het merk Bullpadel voor de beste prijs is nu verkrijgbaar in onze online padelwinkel. Ontdek de BPMU223 polsbandjes die worden verkocht in een verpakking van twee eenheden, een in zwart en koraal en de andere in marineblauw en limoengeel.

De belangrijkste functie is om zweet van het gezicht te verwijderen en te voorkomen dat het van de armen naar de handen gaat, hoewel het ook helpt om het gebied warm te houden voor al die mensen die een blessure hebben opgelopen. Het helpt ook om slechte zetten te voorkomen tijdens het spelen.

Bullpadel BPMU223 polsbandjes, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU223 FW fluor koraalblauw belemmeren de bewegingen niet.
  • Ze helpen om zweet van het gezicht te verwijderen als een handdoek.
  • Het voorkomt dat het zweet van je armen tijdens het spelen naar je handen gaat.
  • Hiermee kunt u de bewegingen uitvoeren terwijl u speelt.
  • Ze transpireren zweet en voorkomen dat het zich ophoopt.
  • Bullpadel-accessoirescatalogus voor dames 2022.

Voor wie is het? Het is een perfect accessoire voor die spelers die het zweet op hun gezicht willen bestrijden tijdens het spelen, maar die geen handdoek willen gebruiken om het zweet te verwijderen, maar liever iets snellers.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden omdat ze zo comfortabel zijn, maar ook omdat ze allemaal anders zijn ontworpen. Een ervan is ontworpen in koraal met rood en de andere in marineblauw en groen, je zult er dol op zijn!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde catalogus van hoogwaardige schoenen, kits, tassen en padel rackets.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten