Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU221 Polsbandjes Diepblauw Citroengeel
  • Bullpadel BPMU221 Polsbandjes Diepblauw Citroengeel

Bullpadel BPMU221 Polsbandjes Diepblauw Citroengeel

PVP: € 12,00
€ 10,95
-9% Bullpadel
Padel polsbandjes Bullpadel BPMU221 Deep Blue Lemon Yellow | Ontdek de nieuwe collectie Bullpadel-accessoires waarin je de BPMU221-polsbandjes in blauw en geel kunt kopen, perfect voor het spelen van padel

Lange polsbandjes Bullpadel BPMU221 Blauw en Geel

Ontdek onze volledige collectie polsbandjes die nu te koop zijn in onze online padelwinkel. Hierin vind je de BPMU221 lange padelpolsbandjes die deel uitmaken van de nieuwe Bullpadel 2022 accessoirecatalogus, een perfect accessoire om als handdoek te gebruiken.

Naast het voorkomen van de ophoping van zweet, houdt het ook het gebied rond de pols warm, waardoor je geen slechte bewegingen maakt die in de toekomst blessures kunnen veroorzaken. Ze zijn ontworpen in een lange maat en hebben een groot absorptievermogen, zodat zweet niet op je handen komt.

Bullpadel lange polsbandjes BPMU221 blauw en geel, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU221 heeft een ander ontwerp, de ene is geel en de andere blauw.
  • Ze helpen om zweet van het gezicht te verwijderen en voorkomen dat het van de armen naar de handen gaat.
  • Gemaakt van technische materialen zoals katoen of spandex.
  • Je vindt ze in verpakkingen van twee stuks.
  • Ze houden het gebied warm om blessures te voorkomen.
  • Nieuwe catalogus met Bullpadel 2022-accessoires.

Voor wie is het? Aan al die mensen die op zoek zijn naar kleding die is ontworpen met atleten in het achterHead, omdat ze een goed ademend vermogen en comfort bieden als ze eenmaal zijn gedragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Door het gekozen design, één in neon geel met zwarte details en de andere in marineblauw met het logo in een andere blauwtint, perfect om te combineren met je sportkleding.

Lees meer over het merk BULLPADEL

BullPadel maakt het je gemakkelijk om te genieten van de beste sensaties op het veld met zijn brede collectie padel rackets met modellen voor elk wat wils. Zozeer zelfs, dat het top tien spelers in zijn gelederen heeft.

Sommigen van hen zijn Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea die met hun wapens strijden om hun rivalen te verslaan. Sluit je bij hen aan en geniet van hun brede assortiment aan producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten