Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU221 Groene Fluor Zwarte Polsbandjes
  • Bullpadel BPMU221 Groene Fluor Zwarte Polsbandjes

Bullpadel BPMU221 Groene Fluor Zwarte Polsbandjes

PVP: € 12,00
€ 10,95
-9% Bullpadel
Padel polsbandjes Bullpadel BPMU221 Green Fluor Black | Vecht tegen de zomer met de Bullpadel-accessoirescollectie, daarin vind je de perfecte lange maat BPMU221 polsbandjes om zweet te voorkomen

Lange polsbandjes Bullpadel BPMU221 Groen en Zwart

Neem een kijkje in de nieuwe collectie accessoires van Bullpadel 2022. Daarin vind je de BMPU221 padelpolsbandjes met een opvallend design, een in het zwart met details in neongeel en een in het groen met het logo in marineblauw, perfect voor de meest gedurfd.

Hoewel ze middelgroot zijn, blijven ze verrassen qua absorptie dankzij de gebruikte materialen, zoals katoen of polyester, die ook na het wassen een grote duurzaamheid bieden. Er is ook spandex gebruikt, wat een goede pasvorm om de pols geeft, maar zonder beweging te belemmeren.

Lange polsbandjes Bullpadel BPMU221 Groen fluor zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU221 Green Fluor Black zijn middelgroot
  • Gemaakt van 70% katoen, 25% polyester en 5% spandex.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee eenheden, elk met een andere kleur.
  • Ze absorberen al het zweet van de armen en het gezicht.
  • Ze helpen slechte bewegingen te voorkomen.
  • Catalogus met accessoires om padel Bulpadel 2022 te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan alle mensen die padel spelen of vaak sporten en die willen concurreren met kwaliteitsaccessoires, dat wil zeggen, die hen helpen het beste uit zichzelf te halen en zichzelf ook tegen zweten te beschermen.

Waarom zal je het leuk vinden? Vanwege het coole ontwerp zijn ze niet hetzelfde. De ene is in het zwart met gele details en de andere in het groen met marineblauwe logo's, zodat je ze kunt combineren met al je kits en een zeer origineel ontwerp kunt laten zien.

Lees meer over het merk BULLPADEL

BullPadel maakt het je gemakkelijk om te genieten van de beste sensaties op het veld met zijn brede collectie padel rackets met modellen voor elk wat wils. Zozeer zelfs, dat het top tien spelers in zijn gelederen heeft.

Sommigen van hen zijn Paquito Navarro, Maxi Rodriguez, Alejandra Salazar of Delfi Brea die met hun wapens strijden om hun rivalen te verslaan. Sluit je bij hen aan en geniet van hun brede assortiment aan producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten