Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor
  • Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor
  • Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor

Bullpadel Cap BPG-WPT2204 Carmesi Fluor

PVP: € 17,00
€ 12,95
-24% Bullpadel
Bullpadel BPG-WPT2204 Carmesi Fluor padeldop | Maak je deze zomer klaar met de nieuwe collectie Bullpadel-accessoires waarin je de BPG-WPT2204-pet kunt kopen met een officieel World Padel Tour-ontwerp

Padelkap Bullpadel BPG-WPT2204 Crimson Red

Geniet als eerste van de officiële merkproducten in onze online winkel. Ontdek de nieuwe BPG-WPT2204 pet, een Bullpadel-accessoire dat deel uitmaakt van de officiële collectie van het bedrijf voor de World Padel Tour, een van de meest erkende wedstrijden in de wereld van padel.

Aan de andere kant is het de beste optie voor mensen die hun huid moeten beschermen tegen de zonnestralen en vooral hun ogen om een beter gezichtsveld te krijgen tijdens het concurreren. Het is ook zeer ademend dankzij de materialen die bij de vervaardiging zijn gebruikt.

Bullpadel pet BPG-WPT2204 rood, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2204 Rood is een officieel ontwerp van de World Padel Tour.
  • Het is gemaakt met technische stoffen voor meer ademend vermogen.
  • Dubbele tape op het voorHead die helpt het zweet van het voorHead te absorberen.
  • Dankzij het padel racket helpt het om een beter gezichtsveld te behouden.
  • Totaal rood kleurontwerp met witte details.
  • Collectie accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Aanbevolen voor mensen die in de zomer spelen of op momenten zoals 's morgens of' s middags waar de zon brandwonden op de huid of zelfs een zonnesteek kan veroorzaken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het meest resistent en licht is, kun je ook een rood ontwerp dragen met het World Padel Tour-logo op de voor- en achterkant. Naar onze mening is het een ideale aanvulling voor degenen die geen enkele wedstrijd van deze competitie missen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Sommigen van hen zijn Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea die met hun wapens strijden om hun rivalen te verslaan. Sluit je bij hen aan en geniet van hun brede assortiment aan producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten