Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG223 Intense Blue Cap
  • Bullpadel BPG223 Intense Blue Cap
  • Bullpadel BPG223 Intense Blue Cap

Bullpadel BPG223 Intense Blue Cap

PVP: € 17,00
€ 14,95
-13% Bullpadel
Padelmuts Bullpadel BPG223 Intense Blue | Bescherm je gezicht tegen gevaarlijke brandwonden dankzij de nieuwe Bullpadel BPG223 pet ontworpen met zeer ademende materialen om zweten te voorkomen

Padelhoed Bullpadel BPG223 Blauw logo Groen

Bescherm jezelf tegen hitteberoerte en zonnesteek met de nieuwe BPG23 padelcap in blauw van Bullpadel. Dit accessoire maakt kunst van de nieuwe collectie accessoires voor het merk en is zeer comfortabel omdat het is ontworpen met een verstelbare klittenbandsluiting om het naar wens te kunnen verstellen.

Aan de voorkant is een versterkte tape toegevoegd die verantwoordelijk is voor het absorberen en transpireren van zweet, waardoor het niet in het gezicht terechtkomt en je niet comfortabel kunt spelen. Het is ook gemaakt met de meest ademende stoffen die helpen voorkomen dat zweet zich ophoopt.

Bullpadel BPG223 blauwe pet met groen logo, kenmerken

  • De Bullpadel BPG223 is ontworpen in blauw met groene details
  • Eenmaal aangetrokken is het zeer comfortabel dankzij de gebruikte materialen.
  • Verstelbare riem om het naar smaak aan te passen.
  • Verliest geen kwaliteit of kleur, zelfs niet bij wassen
  • Helpt de ogen te beschermen tegen de zon
  • Nieuwe collectie padelaccessoires BullPadel 2022.

Voor wie is het? We raden het iedereen aan die zichzelf wil beschermen tegen zonnestralen en brandwonden, want dankzij het padel racket helpt het je huid en ogen te beschermen, vooral in de zomermaanden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je hem niet alleen kunt gebruiken om te sporten, maar je kunt hem ook meenemen naar het strand of op excursie omdat hij een heel cool blauw ontwerp heeft met het groene logo, zodat je hem op elk moment kunt dragen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Koop hun officiële producten en geniet van de beste prestaties op de baan met Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten