Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pet Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi
  • Pet Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi
  • Pet Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi

Pet Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi

PVP: € 17,00
€ 12,95
-24% Bullpadel
Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi padeldop | Rust jezelf volledig uit met de nieuwe Bullpadel 2022 accessoirecollectie waarin je petten uit de officiële World Padel Tour-collectie kunt vinden

Cap voor padel Bullpadel BPG-WPT2213 karmozijnrood

Voorkom dat de zon je ogen hindert terwijl je padel speelt met de nieuwe collectie accessoires van Bullpadel 2022. Hierin vind je de padelpet BPG-WPT2213, een accessoire dat is ontworpen in marineblauw gecombineerd met karmozijnrood en details in het meest wit aantrekkelijk!

Bovendien maakt het dit jaar deel uit van de officiële collectie van het bedrijf voor een van de meest erkende wedstrijden in de wereld van padel, de World Padel Tour, met het logo in wit op de voorkant geschreven. Hoewel de belangrijkste functie bescherming tegen de zonnestralen is, kun je ook een exclusief ontwerp dragen.

Bullpadel BPG-WPT2213 pet, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2213 maakt deel uit van de officiële collectie voor de World Padel Tour.
  • Verstelbare klittenbandsluiting aan de achterkant om hem naar wens aan te passen.
  • Helpt voorkomen dat zweet in uw gezicht of ogen loopt.
  • Het biedt een grote duurzaamheid dankzij de gebruikte technische materialen
  • Versterkte voorkant voor een langere levensduur.
  • Nieuwe Bullpadel 2022 sportaccessoires.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor mensen die padel spelen of buiten sporten of op momenten dat ze last hebben van de zon en die hun huid willen beschermen tegen brandwonden veroorzaakt door zonnestraling.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het niet alleen een karmozijnrood en marineblauw ontwerp heeft, maar ook deel uitmaakt van de officiële collectie van het bedrijf voor de WPT, inclusief het wedstrijdlogo op de voor- en achterkant van de pet.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea belichten. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties tijdens je wedstrijden met de nieuwe Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten