Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG223 Limon Fluor gele dop
  • Bullpadel BPG223 Limon Fluor gele dop
  • Bullpadel BPG223 Limon Fluor gele dop

Bullpadel BPG223 Limon Fluor gele dop

PVP: € 17,00
€ 14,95
-13% Bullpadel
Padelmuts Bullpadel BPG223 Geel Limon Fluor | Voorkom dat de zon je ogen hindert met de kenmerkende gele pet van Bullpadel, ontworpen met ademende materialen zodat zweet zich niet ophoopt

Padelmuts Bullpadel BPG223 Geel

Laat je niet tegenhouden door de hitte en de zon als het gaat om padel of sporten met de nieuwe Bullpadel BPG223 padelpet, uit de nieuwe collectie accessoires van de Spaanse firma die is ontworpen in fluorgeel met zwart logo trimdetails, perfect voor degenen die graag opvallen.

Bij de fabricage zijn hoogwaardige technische stoffen gebruikt die het zweet dat in het Head wordt gegenereerd, helpen transpireren terwijl we fysieke activiteit uitvoeren, zodat het zich niet ophoopt. Het helpt ook voorkomen dat de zon je gezicht raakt terwijl je speelt of dat het zweet van je Head in je ogen komt.

Bullpadel BPG223 Gele dop, kenmerken

  • De Bullpadel BPG223 is ontworpen met een riem aan de achterkant om hem naar smaak aan te passen.
  • Het voorkomt dat de zon het gezicht bereikt.
  • Laat het zweet niet van het Head naar de ogen gaan.
  • middelgroot padel racket
  • Versterking in het voorste deel voor een langere levensduur.
  • Nieuwe catalogus van Bullpadel 2022 sportaccessoires.

Voor wie is het? Het is perfect voor elke speler die comfortabel wil spelen zonder dat de zon de hele tijd last heeft van de zon, waardoor hij geen goed spel kan spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is niet alleen ontworpen met de beste technische materialen, maar je kunt ook een ontwerp dragen dat fluorescerend geel combineert met zwart, perfect voor mensen die graag felle kleuren gebruiken in hun sportkleding of accessoires.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea belichten. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties tijdens je wedstrijden met de nieuwe Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten