Bote Presurizador Pascal Box
  • Bote Presurizador Pascal Box

Pascal Box Drukvat Fles

PVP: € 59,95
€ 52,95
-12% Bullpadel
Kan voor padel- en tennisballen Pascal Box | Herstel de druk van de ballen met deze drukverhogende boot, het stelt je in staat om te genieten van een perfecte boot omdat je het drukniveau dag na dag oplaadt
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pascal Box, padelbaldrukregelaar

Haal de ballen die je hebt weggegooid terug met de Pascal Box overdrukfles. Het is een drukoplader waarmee de optimale staat van de ballen kan worden hersteld nadat ze uit hun verpakking zijn gehaald. Zo geniet je in elk spel van een perfecte pot!

De bediening is eenvoudig: steek de ballen in de drukfles, sluit het deksel en laat lucht met de pomp op het gewenste niveau komen. Het werkt ook voor zowel padel- als tennisballen en is de enige die een druk tot 48 PSI garandeert.

Pascal Box voor druk, kenmerken

  • Geniet van een perfecte boot met de pascal box overdrukboot.
  • Het kan tot 48 PSI druk voor onbepaalde tijd vasthouden.
  • De ballen zullen de boot herstellen die ze hadden op de eerste dag dat je ze losliet.
  • Solide en compact ontwerp met hermetische sluiting.
  • Inclusief precisiemeter en veiligheidsventiel.
  • Drukoplader geldig voor padelballen.

Voor wie is het? Gericht op elke speler die langer van optimale balprestaties wil genieten, want met de pascal box kun je de juiste druk terugkrijgen en ze altijd in perfecte staat hebben om te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je geld bespaart. Dankzij dit druksysteem blijven de ballen spel na spel in goede staat, waardoor je minder vaak blikjes of dozen hoeft te kopen.

Lees meer over de PASCAL BOX

Als je een padelprofessional bent, dat wil zeggen als club of monitor, weet je hoe belangrijk het is om altijd met de ballen in perfecte staat en met de optimale druk te spelen. De kar voor professionals is ontwikkeld om de druk te laden en altijd een perfecte boot te hebben.

Ontdek wat deze overdrukker voor jou kan doen en train altijd op het beste niveau. Het is geldig voor zowel tennis- als padelballen en afhankelijk van de omgevingstemperatuur of de ondergrond waarop je speelt, kun je beslissen welke druk je wilt.

Onze beste producten