Bullpadel Gold doos 24 x 3 st
  • Bullpadel Gold doos 24 x 3 st

Bullpadel Gold doos 24 x 3 st

PVP: € 139,95
€ 94,95
-33% Bullpadel
Ballenbak voor padel Bullpadel Gold 24 x 3 | Koop de gouden ballendoos met 24 blikken x 3 Bullpadel-eenheden, ontworpen om de beste prestaties op elke padelbaan te garanderen

Bullpadel Gold ballen 24 blikken x 3 stuks

Geniet van de beste ballen op de markt door de 24 x 3-eenheid Bullpadel Gold ballenbox te kopen. Het is een van de best verkochte modellen en het is dat ze een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding hebben, evenals een grote duurzaamheid.

Ze worden gekenmerkt door ballen met een zeer snelle stuit, dus ze zullen je helpen een vrolijk en dynamisch spel te ontwikkelen. Ze bieden ook een grote weerstand dankzij de gebruikte anti-slijtage materialen.

Gouden Lade

  • Het kopen van een doos Bullpadel Gold-ballen 24 blikjes x 3 eenheden is goedkoper dan afzonderlijk.
  • Vernieuwde kern voor een homogene vlucht.
  • Je kunt ze tijdens meer wedstrijden gebruiken.
  • Geel van kleur en met het bedrijfslogo.
  • Duurzame padelballen.
  • Verkrijgbaar in de accessoirescollectie van Bullpadel 2019.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteitsballen voor de beste prijs, omdat je met de gouden doos zult genieten van een geweldige rebound en controle bij het slaan, evenals een grotere weerstand tegen slijtage.

Waarom zal je het leuk vinden? Want ongeacht het oppervlak waar je speelt, met de gouden ballen heb je de beste prestaties. Bovendien zorgen ze door hun aantrekkelijke gele design voor een goed zicht op de baan.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPadel Sport, een maatstaf in de padelmarkt die een van de favoriete merken van het publiek is geworden. Haar goede werk heeft ertoe geleid dat ze spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Victoria Iglesias heeft uitgerust.

Dat is ongetwijfeld de beste garantie voor kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van het brede aanbod van hoogwaardige padel rackets, schoenen, kits, tassen en accessoires aangepast aan de behoeften van elk type speler.

Features Jaar: 2018
Onze beste producten