Nieuwe Bullpadel 2024 padel rackets, revolutie van de Vertex en de Hack

Ontdek de collectie Bullpadel 2024 padel rackets die beloven het spel in dit nieuwe seizoen opnieuw te definiëren

De wereld van padel is altijd in beweging, en elk jaar kijken we vol verwachting uit naar de komst van nieuwe modellen die beloven het spel te veranderen van de toonaangevende merken in de sector.

Dit jaar was geen uitzondering, want er is een nieuwe reeks rackets van Bullpadel 2024 gepresenteerd om de grote ster van dit seizoen te zijn, ondersteund door enkele van de beste spelers van het circuit.

Bullpadel 2024 Pro Line serie

De premium serie 2024 van Bullpadel is ontworpen met de meest veeleisende spelers in gedachten die hun WPT idolen willen imiteren. Elk van deze rackets weerspiegelt de essentie en onderscheidende kenmerken van hun ambassadeurs, en belooft een optimale prestatie op het veld.

Juan Tello, Martin Din Nenno en Delfina Brea, de gezichten van de Vertex 2024-lijn
Juan Tello, Martin Din Nenno en Delfina Brea, de gezichten van de Vertex 2024 lijn

Bullpadel Vertex 04 2024

Bullpadel Vertex 04 2024
AANBIEDING: 299,95 €
ADVIESPRIJS: 300,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375

Bullpadel Vertex 04 2024

We beginnen met de nieuwe editie van de Bullpadel Vertex 04, het officiële racket van Juan Tello. Deze nieuwe versie biedt meer slagkracht dankzij de nieuwe diamantvorm en hoge balans, waardoor tegelijkertijd de trillingen met 38% worden verminderd in vergelijking met zijn voorganger, en het verlies aan controle wordt verminderd dankzij een verbeterde sweet spot.

Gemaakt van carbon en versterkt met zenuwkanalen die meer stijfheid geven, biedt het een geweldige baluitgang, en dankzij de spin afwerking van de bladen kun je je schoten met meer effect spelen. Het bevat ook het custom weight systeem waarmee je gewicht aan het frame of de grip kunt toevoegen en heeft de Air React Channel technologie die het meer wendbaar maakt, waardoor onvergelijkbare sensaties worden geboden met het EVA rubber in verschillende dichtheden.

Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024

Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024
AANBIEDING: 219,95 €
ADVIESPRIJS: 220,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-370

Bullpadel Vertex 04 Comfort 2024

We gaan verder met een van de meest populaire en best verkochte versies van de Vertex, de Vertex 04 Comfort, het officiële racket van Martin Di Nenno. Dit nieuwe model heeft een vernieuwde mal, diamantvormig met een balans naar de top. Zijn kern van 2 dichtheden biedt een goede uitgang bij lage snelheid en kracht om snel te spelen, evenals zijn oppervlak met Fibrix technologie combineert carbon met glasvezel, wat de speelbaarheid verhoogt.

Met een zandachtig ruw oppervlak waardoor je de bal meer effect kunt geven, terwijl trillingen worden geëlimineerd dankzij de VibraDrive technologie geïntegreerd in de grip. Het bevat ook de Air React Channel technologie, waardoor het veel wendbaarder en aerodynamischer wordt.

Bullpadel Vertex 04 Woman 2024

Bullpadel Vertex 04 Woman 2024
AANBIEDING: 229,95 €
ADVIESPRIJS: 230,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

Bullpadel Vertex 04 Woman 2024

De Bullpadel Vertex 04 W 2024, het officiële racket van Delfina Brea voor dit seizoen, heeft een zeer licht gewicht, ongeveer tussen 350 – 360 gram. Maar het behoudt zijn diamantvorm die kracht geeft dankzij het ontwerp gecombineerd met de balans naar de top.

De buisvormige constructie in koolstof en de zenuwversterkingen geven het een grote duurzaamheid. Samen met de multieva kern past het zich zowel aan langzame als snelle ballen aan. Het biedt ook een elastischer gevoel met het Fibrix oppervlakteconstructie en een ruwe zandafwerking die ons in staat stelt om meer effect aan onze schoten toe te voegen.

Bullpadel Hack 03 2024

Bullpadel Hack 03 2024
AANBIEDING: 289,95 €
ADVIESPRIJS: 290,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Hack 03 2024

De vernieuwing van de Bullpadel Hack 03 2024, het iconische racket van Paquito Navarro, keert terug met een ruwe 3D afwerking op de vlakken, waardoor zijn effecten aanzienlijk verbeteren. Het presenteert een spectaculair gevoel met de nieuwe tweekernige multieva en bevat ook de Custom Weight technologie in de beschermer en de dop, waardoor de balans gemakkelijk kan worden aangepast.

De oppervlakten, gemaakt van tricarbon stof, maken het steviger en responsiever, net zoals het Air React Channel systeem aan de zijkanten, verbetert de aerodynamica en wendbaarheid terwijl het een zeer comfortabele grip biedt dankzij de hesacore en de vibra drive technologie.

Bullpadel Flow 2024

Bullpadel Flow 2024
AANBIEDING: 249,95 €
ADVIESPRIJS: 250,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 350-360

Bullpadel Flow 2024

Het officiële racket van Alejandra Salazar dit seizoen heeft een diamantvorm, ideaal om maximaal van de kracht te profiteren. Het heeft een buitenkern met Fibrix technologie en behoudt een ruwe 3D Grain afwerking, om geïntensiveerd effect aan elke slag toe te voegen.

De constructie bevat een tweekernige Multieva rubber om een ideale touch te bieden voor een goede balsnelheid, en bevat de vibra drive technologie in de grip om te voorkomen dat trillingen de arm van de speler beïnvloeden. Ten slotte biedt een geoptimaliseerd zoetpunt een zoetere touch, waardoor het een ideaal aanvalsrek voor de meest veeleisende spelers is.

Nieuwe esthetiek in tweekleurige rackets van Gemma Triay.
Nieuwe esthetiek in tweekleurige rackets van Gemma Triay.

Bullpadel Elite Woman 2024

Bullpadel Elite Woman 2024
AANBIEDING: 279,95 €
ADVIESPRIJS: 280,00 €

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 350-360

Bullpadel Elite Woman 2024

De Bullpadel Elite W 2024, het officiële racket van Gemma Triay, een van de beste speelsters op de WPT circuit, dit nieuwe model combineert een oversize vorm met een evenwichtige balans. Het behoudt een frameconstructie met koolstof voor verhoogde duurzaamheid en een multieva rubber aan de binnenkant voor de perfecte balans tussen kracht en comfort.

Het nieuwe oppervlak in xtend 3k vezels zorgt voor een droger gevoel en dankzij het lichte gewicht en de Air React Channel technologie wordt de aerodynamica verbeterd, waardoor het een van de lichtste en meest handelbare modellen van het seizoen is. Het combineert ook de hesacore grip met de vibradrive technologie om de perfecte grip te krijgen en trillingen te voorkomen.

Bullpadel Neuron 2024

Bullpadel Neuron 2024
AANBIEDING: 269,95 €
ADVIESPRIJS: 270,00 €

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel Neuron 2024

We eindigen met de presentatie van de Bullpadel Neuron 2024, het nieuwe racket speciaal ontworpen voor Fede Chingotto, het heeft een hartvormig ontwerp dat de stabiliteit verbetert, omdat het een druppelvorm heeft met een evenwichtige balans, waardoor het veelzijdig en zeer handelbaar is.

Het bevat een multieva kern, die zich beter aanpast aan zowel langzame als snelle ballen, terwijl op de vlakken wordt gebruikt gemaakt van xtend vezels in 3k, wat zorgt voor een grotere hardheid. Samen met het Wave zijprofiel dat een frame met golven biedt, dat de trillingen vermindert en je in staat stelt de bal gemakkelijk te versnellen zonder veel moeite.

Het is tijd om je spel naar het niveau van de WPT professionals te tillen met de nieuwe Bullpadel 2024 racketcollectie!